Problemer med datamaskinen Misbruk loven

Problemer med datamaskinen Misbruk loven


The Computer Misbruk loven av 1990 ble opprettet i Storbritannia som følge av hacking og andre datakriminalitet. The Computer Misbruk Loven har blitt funnet av noen politiet å være ineffektiv og har blitt funnet av andre til å være potensielt problematisk fra et nettnøytralitet ståsted.

bredde

Noen har hevdet at Computer Misuse Act er for bred, siden det definerer en datakriminalitet som noen uautorisert tilgang til en datamaskin. Denne bredde ble opprettet, slik at lovene ikke ville bli utdatert som datateknologi avansert. Loven har vært så ineffektive at noen individer har blitt tiltalt eller fengslet, ifølge lov Lærer, et nettsted viet til juridiske essays. Selv om denne loven ikke har vært enormt effektiv, er det mer nyttig enn å ikke ha lovgivning i det hele tatt å stoppe datamaskinen overgrep.

Denial of Service

The Computer Misbruk loven ikke dekker denial of service angrep, ifølge Out-Law.com. Denial of service angrep er innsats av hackere for å hindre databrukere fra å bruke tjenester som de har lovlig tilgang. En måte å hindre tjenesten er å oversvømme et nettverk med informasjon. Siden nettverk kan bare håndtere så mye informasjon, flommen av informasjon fører til at nettverket til å stenge ned, noe som hindrer andre i å få tilgang til nettverket, ifølge USA Computer Emergency Readiness Team.

Straff

Noen opplever at noen av straffene i Computer Misuse Act å være harde. De som tilgang til et nettverk og endre innstillinger på en måte som ikke forårsake noen skader kalles victimless hackere, ifølge 123HelpMe.com. Hackere som driver ufarlige hacking kan få opptil to års fengsel. Men noen hevder at mange former for harmløse hacking kan faktisk være skadelig ved et uhell forstyrrer den normale driften av datasystemet.

nøytralitet

Noen er bekymret for at Computer Misuse Act og andre lignende handlinger kan tjene som en bakdør for regjeringen å regulere datamaskin og Internett-bruk i dekke av å bekjempe hackere. Kampen mot hackere kan være mer effektivt vunnet gjennom bedre anti-virus programvare og brannmur sikkerhet.

Enforcement

Noen hevder at selv om straffene for datamaskinen overgrep finnes i Computer Misbruk loven kan være alvorlige, lovene er vanskelig å håndheve, ifølge lov Lærer. Dette er på grunn av både størrelsen på Internett og sofistikerte teknikker som mange hackere bruker som hjelper dem unnvike gjenkjenning. Mange hackere er i stand til å bruke datamaskinene til andre å bryte seg inn i datasystemer uten å bli tatt.