Problemer med DFSVC.exe

Alle filer som slutter med utvidelsen ".exe" er en kjørbar. Dette betyr at det er en fil ment å utføre en handling, for eksempel kjøre et program. Når en kjørbar fil mislykkes, kan det føre til problemer fordi oppgaven den styrer ikke fungerer. DFSVC.exe er en del av Microsofts .NET Framework. Forstå hensikten med .NET Framework kan føre til en løsning på problemer du måtte ha med DFSVC filen.

.NET Framework

.NET Framework er en programvare-plattform for Microsoft. Det gir referanse- og ressursbibliotek til ulike programmeringsspråk som Visual Basic. Når du laster ned enkelte programmer, kan de ikke kjøre med mindre du har den nyeste versjonen av .NET Framework på datamaskinen. NET er kjernen, eller rammeverk, som gjør at programmer som Visual Studio til å fungere. Uten det, mangler programmet de nødvendige komponenter for å fungere skikkelig. Hvis DFSVC fil blir skadet, kan programvaren slutte å åpne eller kjøre.

DFSVC

Uten et fungerende DFSVC kjørbar fil, vil .NET Framework programmet slutte å fungere. Siden .NET kjører i bakgrunnen, kan du ikke innse filen ikke fungerer før du prøver å åpne et annet program som er avhengig av .NET. For eksempel, hvis du prøver å starte Visual Studio, kan du få en feilmelding som sier har oppstått et problem de DFSVC.exe filer. Den symbiotiske natur programmene kan gjøre det virke som problemet er Visual Studio når feilen kommer fra rammeverket.

oppdatering .NET

Hvis du ikke får tilgang til et program på grunn av et problem med DFSVC.exe, den mest effektive måten å fikse det kan være å oppdatere .NET. Microsoft tilbyr denne oppgraderingen som en del av Windows Update-systemet. Kjører oppdateringen for .NET erstatter kjernefiler med nye for den oppgraderte versjonen, dette inkluderer din feil DFSVC kjørbar. Når du har lastet ned og installert oppgraderingen, starte datamaskinen på nytt og prøver å åpne programvarepakken på nytt.

NET Installasjon

Microsoft tilbyr .NET Framework gratis, slik som en siste utvei, kan du gjøre en full installasjon av programmet. Gjør en full installasjon av .NET vil løse eventuelle problemer du har med en kjørbar fil som DFSVC. Først avinstallere programmet ved hjelp av alternativet Kontrollpanel. Når du fjerner den, kjøre installasjonspakken Microsoft. Som en forholdsregel, gjennomgå forutsetningene for dagens NET applikasjon for å sikre at datamaskinen har de nødvendige komponentene før du laster ned installasjonsfilene.