Problemer med et uendelig Responder

Infinite svaret er en autosvar eller autoscript program som kan lastes ned gratis. Programvaren er vanligvis ligger på en personlig domene eller nettside og brukes for å svare på kunder eller besøkende på siden. Infinite Responder kan automatisk sende takkekort og e-poster til korrespondenter. Som med all programvare, kan det oppstå problemer fra tid til annen.

Tilpasset felt Vanskelighetsgrad

Når du setter opp Infinite Responder, blir brukeren bedt om å opprette egendefinerte felt. Et problem i forbindelse med denne oppgaven er at det egendefinerte feltet - etter å ha blitt lagt inn i - oppdaterer ikke til skjermen og nettsiden utsteder en feil i forbindelse med PHP eller MySQL server. Dette problemet er vanligvis løst ved riktig installasjon av den nyeste MySQL eller PHP versjon programvare.

spam Flags

Et utvalg av spam blir sendt over Internett daglig i en utrolig hastighet. På grunn av nye eller avanserte e-posttjenester, for eksempel AOL, Gmail, Yahoo og Hotmail, har spam flagg og spam mapper er iverksatt for å hindre flyten av spam i innboksen din. Når dupliserte eller skript meldinger blir mottatt, blir de enten slettes eller lagres i en spam-mappen. The Infinite Responder genererer en automatisk e-postsvar og noen ganger er det fanget opp av spam-sensorer. Dette innebærer at mottakeren kan eller ikke kan motta responsen e-post.

konfigurasjon

Den grunnleggende konfigurasjon av Infinite Responder kan synes å være en vanskelig oppgave. Som med alle dataprogrammer, hvis en karakter er ut av sammenheng, vil programmet ha glitches og kan ikke fungere godt. Når du setter opp Infinite Responder, gir forfatteren detaljerte instruksjoner, men bare datamaskinen kunnskapsrike kan forstå den tekniske lingo. Forfatteren av programmet tilbyr også en konfigurasjon tjeneste for en liten avgift for de som har problemer med å konfigurere programmet.