Problemer med Feedburner Feeds

Problemer med Feedburner Feeds


Feedburner er en Google-eide tjenesten slik at du kan behandle, endre og fremme feeds fra nettsteder, vanligvis lagret i RSS- eller Atom-format. Blant funksjonene Feedburner tilbud er muligheten til å spore fôr abonnenter og klikk, sende feeds Twitter og formatere den opprinnelige innholdet. Problemer med en Feedburner-feed kan være forårsaket av et problem med Feedburner konfigurasjon eller den opprinnelige kilden til fôret selv.

Out-of-Date Feeds

Hvis strømmen har stoppet oppdatering eller har ikke oppdatert i det hele tatt, er det mulig kilden er formatert i en ugyldig måte som Feedburner ikke kan forstå. Sjekk gyldigheten av strømmen ved å bruke en tjeneste som FeedValidator på feedvalidator.org. Dobbeltsjekk at du har lagt inn feed-adressen riktig i begynnelsen av Feedburner prosessen. Feedburner anbefaler at innleggene strømmen blir opprettet i standard eller anbefalt tekst editor for hvilken plattform du bruker for å sikre maksimal kompatibilitet.

Fôr Størrelsesbegrensninger

En annen mulig grunn til at strømmen ikke viser riktig er fordi det har overskredet fôret størrelse grense pålagt av Feedburner. Tjenesten godtar ikke strømmer større enn 512 kB i størrelse. Vær oppmerksom på at filer som er tilknyttet fra en feed teller ikke mot størrelsesgrensen, og Feedburner bør advare deg på forhånd hvis strømmen vokser for stor.

"Les Time Out" Feil

Hvis du kommer over en "lese time out" feil når du arbeider med en Feedburner-feed, er webserveren leverer fôret ikke reagerer raskt nok til å FeedBurners forespørsler. Et svar er påkrevd innen 10 til 15 sekunder av serveren som blir kontaktet. Sjekk med støttetjeneste for den opprinnelige plattformen for å se om noen konfigurasjonsalternativer eller innstillingene kan endres for å unngå denne feilen.

podcast Problemer

Feedburner er også i stand til å generere feeder for en podcast. Hvis du opplever problemer med en podcast-relaterte fôr, er det sannsynlig å være forårsaket av enten feilaktig merket innhold i podcast - ansvaret til Web administrator eller podcast skaperen - eller en treg respons fra den opprinnelige serveren, der tilfelle vurdere å finne en alternativ hosting løsning. En rekke ytterligere feil og mateproblemer er oppført i de offisielle Feedburner hjelpesidene.