Problemer med Hjemmegruppe & Norton 360

Problemer med Hjemmegruppe & Norton 360


Norton 360 sikkerhetspakke med programmer er laget for å beskytte datamaskinen mot et stort antall trusler. Denne meget beskyttelse kan faktisk komme i veien når du prøver å sette opp en Windows Hjemmegruppe nettverk. Når du vet hvordan du konfigurerer Norton 360, oppretter og bruker nettverket er mulig.

Sjekk din Logon

Før du begynner, sørg for at du er logget på datamaskinen som administrator, slik at du kan gjøre endringer som vil påvirke innstillingene for alle brukere av datamaskinen. Logg deg på med ditt brukernavn og passord Windows. Klikk "Start" og velg "Control Panel". Velg "Brukerkontoer og Family Safety" og velg "Brukerkontoer". Klikk på "Behandle en annen konto." Skriv inn passordet ditt, eller klikk på "OK" hvis du blir bedt om. Hvis brukernavnet ditt viser "Administrator", kan du fortsette å konfigurere Norton 360.

Bli Administrator

Hvis du ikke er logget på som administrator, bytte til en annen konto eller gi administratorrettigheter til skjermen navnet du vil bruke. Klikk "Start" og velg "Control Panel". Velg "Brukerkontoer og Family Safety" og velg "Brukerkontoer". Klikk på "Behandle en annen konto." Skriv inn passordet ditt, eller klikk på "OK" hvis du blir bedt om. Klikk på brukernavnet du ønsker å gjøre en administrator og klikk "Endre kontotype." Velg "Administrator" og deretter "Endre kontotype."

Konfigurer Norton

Når du er logget på som administrator, starter Norton 360. Gå til "Task og Innstillinger" og klikk på "Endre avanserte innstillinger." Klikk på "Brannmurbeskyttelse Innstillinger" og velg deretter "Network Location". Velg ditt hjem gruppe under "Limited beliggenhet." Klikk på piltasten som peker til "Trusted Location" boksen for å etablere ditt hjem gruppen som en klarert plassering. Klikk på "Apply" og deretter "Close".

Hjemmegruppe-feilsøking

Dersom disse endringene ikke løser problemer du opplever, kan du bruke den innebygde feilsøkingsHjemmeGruppe verktøyet. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett før du begynner. Klikk "Start" og skriv "feilsøke" i søkeboksen. Velg "Feilsøking" fra listen over resultater. Velg "Vis alle" i ruten til venstre, og velg deretter "Hjemmegruppe" fra den alfabetiske listen. Klikk "Next" for å starte feilsøkingsverktøyet og vente på at den diagnostiske å fullføre.