Problemer med Internet Explorer på en Mac

Problemer med Internet Explorer på en Mac


Internet Explorer er en godt brukt nettleseren i PC-verdenen, men det er ikke sant for Mac-brukere som også har valget mellom å bruke Safari-nettleseren. Støtte for Internet Explorer for Mac har ikke holdt tritt med det for PC-brukere. Som et resultat kan det være problemer med å bruke Internet Explorer på en Mac.

Historie

Internet Explorer for Mac ble skapt i en avtale mellom Apple og Microsoft for å gi en levedyktig og kvalitet nettleser for Mac-brukere. Når Apple introduserte sin egen nettleser, Safari, dette signaliserte at Internet Explorer var å ikke lenger ha en spesiell plassering for Mac-brukere, og at Apple var å flytte for å ta over nettleser som skulle brukes hovedsakelig.

Kan ikke Velge søkemotor

Internet Explorer gjør det ikke lett å velge en søkemotor. Søkeruten kan tilpasses, men en søkemotor som Google er ikke oppført. Det er grunn til Microsoft ønsker brukerne å bruke sin egen søkemotor.

For å komme rundt dette, og være i stand til å bruke Google, må Internet Explorer redigeres ved hjelp av programmet ResEdit. Dette er ikke vanskelig, men er ekstremt oppgaveorientert og kan være skremmende å den alminnelige bruker og så unngått. Gå til Google webområde og deretter skrive inn i søkeparametre er en måte å komme rundt dette.

Problemer CSS Rende

Cascading Style Sheets eller CSS er et stilark språk som beskriver utseendet og formatering av et dokument skrevet i et kodespråk - den vanligste bruken for det er å style nettsider. Internet Explorer har variert atferd med CSS, med noen sider bare ikke gjengi riktig eller være i stand til å bli sett slik de er ment. Tekst flyter eller posisjoneringen av teksten er ikke der det er ment å være. Annet enn bare å sette opp med det, er det eneste andre alternativet for å prøve en annen side med tilsvarende informasjon som kan gjengi bedre.

Forebygging / løsning

Prøver å bruke Microsoft .NET Passport hjemmeside eller Hotmail webområde med Internet Explorer 5 kan få opp en melding om at nettleseren har deaktivert "cookies" protokollen, selv om "cookies" er faktisk aktivert. Dette problemet kan oppstå hvis Mac-systemets dato og klokkeslett er feil. Løse dette ved å klikke på Apple-menyen, deretter Systemvalg, og deretter Dato og klokkeslett. Klikk på Dato og tid-kategorien og se at Angi dato og klokkeslett automatisk er merket. Deretter lukker vinduet, avslutter Internet Explorer 5 og starte den på nytt.

nedlastingsproblemer

Hvis download manager ikke dukker opp, selv om du har klikket på en fil for å laste ned, og bemerker vil skje. Kontroller at filen finnes på nettstedet, og at det ikke er et problem med nettstedet. Hvis problemet er Internet Explorer, sjekk at du ikke har lastet ned et program som tar over for download manager eller at noen av plug-ins er ødelagt. De eneste plug-ins som Internet Explorer må ha er de for Quicktime og Shockwave Flash. Det kan også hjelpe å installere Internet Explorer 5 fra bunnen av og deretter installere bare disse to plug-ins og deretter prøve å laste ned på nytt.

Sikkerhet

Den nyeste versjonen av Internet Explorer for Macintosh er Internet Explorer 5 og ble utgitt i 2003. Sikkerhetsproblemer som har nødvendige oppdateringer siden da er ikke tilgjengelig og så Internet Explorer 5 kan være sårbare overfor dem. For å unngå dette, bare gå til pålitelige nettsteder og være forsiktig aktivere noen funksjoner på nettsiden som kjøre programmer.

Advarsel

Microsoft er ikke lenger oppdaterer eller støtter Internet Explorer for Macintosh. Det betyr at den er kompatibel med operativsystemet (OS) Mac vil stadig avta over tid. Også eventuelle nye standarder som gjelder for web og i bruk av en nettleser kan bli eliminert gjennom å bruke Internet Explorer.