Problemer med Outlook 2007

Problemer med Outlook 2007


Microsoft introduserte et nytt utseende til Outlook med Microsoft Outlook 2007. Når du bruker Outlook 2007, kan du oppleve noen problemer, avhengig av de oppgavene du trenger å gjøre. Microsoft har gitt ut fikser for mange av de vanligste problemene. Mange av problemene med Outlook 2007 har blitt løst gjennom oppdateringspakker og hurtigreparasjoner, spesielt for Outlook 2007 og suiten Office 2007.

Slow Loading

Når du starter Outlook 2007 første gang, prøver Outlook for å importere innstillinger fra tidligere versjoner av programmet. Hvis ingen kontoinnstillinger finnes, må du opprette en ny profil. Når profilen er opprettet, kan Outlook fortsatt være treg når den først starter, spesielt når du sjekker for og mottak av meldinger. Dette problemet har blitt løst gjennom Microsoft-oppdateringer.

Problemer med kalenderen

Flere problemer eksisterer med Outlook 2007 kalender funksjonen. Ett problem er tilbakevendende dato ikke ut på riktig måte. Et annet problem er brukere kopiert på meldinger får tilgang til en begrenset kalender. Publisering en kalender reduserer noen ganger funksjonalitet, for eksempel kopiere og lime elementer til datoer. Et siste vanlig problem er å legge til en Internett-kalender abonnement. De fleste av disse problemene er løst med Microsoft-oppdateringer og starte Outlook 2007.

For å gjøre Bar problemer

Relaterte meldinger kan ikke alltid vises når du søker hjelp av Finn All. Et annet problem med å gjøre baren er heldagshendelser ikke vises. Dette er to av de vanligste problemene med å gjøre bar, men andre søke problemer kan oppstå, avhengig av innstillingene. Noen saker har vært behandlet med Microsoft-oppdateringer.

Melding vil ikke flytte

Når du prøver å flytte en melding fra innboksen til en annen mappe, betyr meldingen ikke flytte. Dette er mest vanlig når du flytter en melding til en personlige mapper, slik som et arkiv. Microsoft har laget en hurtigreparasjon for å løse dette problemet.

Kontakter og Tillegg Ikke last

Kontakter til Outlook 2007 postkasser og tillegg kan ikke lastes riktig, hvis i det hele tatt, når du først starter Outlook 2007. Disse problemene er ofte forårsaket av feil nettverkstilkoblinger, feil installerte tillegg og noen glitches med Outlook 2007. Hvis Microsoft oppdateringene ikke løser problemet, en av de andre problemene kan være å klandre.

Kan ikke åpne hyperkoblinger

Når du klikker en hyperkobling i en Outlook 2007-melding, oppgave eller kalender, kan koblingen ikke laste. Du vil motta en melding "operasjon avbrutt". Microsoft har gitt ut en oppdatering for å løse dette problemer så hyperkoblinger laste riktig.