Problemer med Query.exe & Msiexec.exe

Selv om du ikke har noen programmer åpne på datamaskinen det er bakgrunnen programvare kjører som kan føre til minne og ytelsesproblemer. To av disse programvarefiler inkluderer query.exe og msiexec.exe. Disse er både Windows-baserte filer som kan oppstå på Windows 7, Vista eller XP-versjoner av operativsystemet.

Identifikasjon

Trykk "Ctrl-Shift-Escape" i Windows 7 til å laste Oppgavebehandling. Klikk på "Prosesser" -kategorien for å se en liste over de aktuelle løpende prosesser. Velg "Image Name" for å bestille dem alfabetisk. Scroll ned og se etter "Query.exe" og "Msiexec.exe." For å gå ut av hver prosess, høyreklikk på den og velg "Avslutt prosess treet." Trykk "OK" i dialogboksen. Dette vil holde disse programmene av før du starter datamaskinen på nytt.

programvareinstallasjoner

Når du installerer Windows-basert programvare, er Query.exe og MSIEXEC.EXE applikasjoner automatisk lagt til å behandle installasjon, oppdateringer eller fjerning av programvare. Noen ganger etter installasjonen, disse filene forbli i Windows og kjøre i bakgrunnen for å opptre som en annen applikasjon blir installert. I de fleste tilfeller er disse filene er ufarlig til datamaskinen, men de kan ta unna din aktive minnet og føre til forsinkelser med annen programvare.

fjerning

Begge filene ligger i "System32" -mappen på alle versjoner av Windows. Access "Min datamaskin", velg harddisken din og klikk deretter på "Windows" -mappen. "System 32" -mappen ligger i den. Bla gjennom filene til du finner Query.exe og MSIEXEC.EXE filer. Slett dem fra datamaskinen. Kontoen må ha administrative rettigheter for å få tilgang til og slette disse filene.

virus

I noen tilfeller kan datavirus kler seg ut som de Query.exe og MSIEXEC.EXE filer. Kjør en virus scan på datamaskinen for å sørge for at dette ikke skjer. Bruk din egen virus fjerning av programvare eller gratis programvare som Malware Bytes Anti-Malware og SpyBot: Search & Destroy. Disse programmene vil finne viruset og fjerne det for deg. Dersom prosesser som kjører i Oppgavebehandling, starte datamaskinen i "Safe Mode" før du fortsetter med virus scan. Sikkermodus vil kjøre minimale prosesser slik at viruset ikke kan vokse eller unngå å bli oppdaget.