Problemer med Skype Chat på en Mac

Problemer med Skype Chat på en Mac


Skype desktop klient for OS X lar Mac-brukere sted video og ikke-videosamtaler til andre Skype-brukere direkte fra datamaskinens skrivebord. Som enhver applikasjon, er Mac Skype-klienten ikke uten feil; du kan kjøre inn video, lyd, tilkobling eller påloggingsproblemer mens du kjører Skype. Hver av disse problemene kan løses direkte i programmet, slik at du kan få mest mulig ut av din Skype-klienten.

Dårlig lydkvalitet

Det finnes en rekke gode kvalitet problemer som kan påvirke kvaliteten på Skype-samtale. Hvis det er en ekko lyd under samtalen, er datamaskinens mikrofon for nær høyttalere eller høyttalervolumet er for høy. For å bøte på dette problemet, skru ned volumet eller flytte mikrofonen bort fra høyttalerne. Hvis lyden under Skype-samtale høres digitalisert eller blir kuttet av, har du eller den personen du snakker med en dårlig forbindelse.

dårlig Connection

Hvis du mistenker at du kan ha en dårlig forbindelse, kan du sjekke tilkoblingen i Skype-programmet. For å gjøre dette, klikk på "Samtalekvalitet" ikonet nederst i samtalevinduet Skype. Deretter klikker du på "Connection" alternativet. Skype vil nå automatisk teste tilkoblingen og avgjøre hvorvidt tilkoblingen er rask nok.

Problemer med pålogging

Hvis du har problemer med å logge på Skype, kan det være på grunn av en dårlig internettforbindelse. Lukk alle andre programmer som er koblet til Internett og start Skype. Hvis dette ikke løser problemet, må du kanskje oppgradere til den nyeste versjonen av Skype. For å gjøre dette, klikk på "Skype" -menyen og velg "Se etter oppdateringer ..." alternativet. Hvis det oppdages oppdateringer, følg instruksjonene på skjermen for å installere oppdateringene.

Ingen video

Hvis du ikke mottar en videotilkobling, kan det hende at webkameraet ikke velges i Skype-programmet. Klikk på "Skype" -menyen og velg "Preferences ..." alternativet. Klikk på "Audio / Video" -kategorien, etterfulgt av pilen til høyre for "Camera" alternativet. Velg webcam fra rullegardinmenyen som vises. Hvis dette ikke fungerer, kan du laste ned de riktige driverne for webkameraet. Disse kan lastes ned fra webcam produsentens hjemmeside.