Problemer Trekke RAR filer

RAR forlengelse er primært knyttet til WinRAR, en fil arkivering og administrasjonsverktøy distribuert for flere operativsystemer. Et fremtredende trekk ved WinRAR er evnen til å trekke ut komprimerte elementer i en rekke filformater, inkludert ZIP og ISO. Selv om denne prosedyren er vanligvis sømløs, kan du av og til opplever ulike problemer som hindrer deg i å trekke ut innholdet av en fil. Som et resultat, bestemmer en bestemt sak slutt avhenger av problemet presentert av søknaden.

skadet File

En WinRAR fil kan bli skadet på grunn av ulike årsaker. For eksempel kan nedlastingen har ikke klart å levere data til datamaskinen på riktig måte, eller filen kan lagres i en skadet harddisk. Prøv å få filen fra en annen Internett-kilde. Hvis det ikke fungerer, lagre den til et annet sted på datamaskinen, og prøv på nytt utpakkingen.

Missing Batch Volume

En RAR kompresjon kan bestå av en enkelt fil eller en satsvis oppdelt i flere volumer. Under utpakkingen, WinRAR henter nødvendig informasjon fra hvert volum; som sådan, utløser eventuelle mangler innhold en generell feil og ber for de manglende data. Inspiser batch for manglende filer og gjen få tak i dem samtidig som du plasserer dem på samme sted som resten.

passord Krav

En RAR-fil kan be om passord under utvinning, som eventuelt er satt av sin skaper. Avhengig av filens kilde, kan dens passord være relatert til nettstedet som er vert det, enten ved nettadressen eller en bestemt setning som representerer området. Hvis du ikke klarer å få tak i den på vanlig måte, eksperiment ved å skrive inn nettadressen, enten med en vertsmaskin (www) eller uten.

ødelagt Application

Hvis WinRAR synes å fungere periodisk eller rapporter uvanlige problemer, kan selve programmet bli skadet. Typiske årsaker inkluderer bruk av en betaversjon, en utdatert versjon, eller en potensiell teknisk problem med datamaskinen. For feilsøking, installere programmet og forsøke å trekke ut den komprimerte filen på nytt. Alternativt installere WinRAR på en annen datamaskin og prøver å pakke ut filen.