Programmer for å konvertere MP4 til WMV

Programmer for å konvertere MP4 til WMV


Mangfoldet av videoformater på markedet kan gjøre det vanskelig å jobbe med og lagre nedlastede og hjemmelagde videoer. Du må kanskje konvertere en video fra MP4 format til WMV for å legge den til i biblioteket hvis du bruker Windows Media Player, eller for å sikre kompatibilitet for venner eller kolleger som bruker ulike versjoner av Windows. Heldigvis er det ikke nødvendig å betale for et kommersielt program - gratis alternativer er tilgjengelige, avhengig av hvilket operativsystem du bruker.

VLC Media Player

VideoLAN hevder at deres mediespilleren kan håndtere nesten alle formater, og det er faktisk sant. VLC har kodeker til mange vanlige formater innebygd, slik som MPEG 1/2/4, WMV, og FLV. Når den er installert, kan "Streaming / eksport Wizard" brukes til å konvertere noen av VLC støttede formater til en annen støttet format. Det kan også utføre den samme oppgaven med noen av de støttede lydformater. VLC sin funksjon listen blir avrundet med muligheten til å spille DVD-videoer, streaming audio / video og i noen tilfeller kabel / satellitt-tilkoblinger i tillegg.

Operativsystem som støttes: Windows 2000 / XP / Vista / 7; Mac; og Linux

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker er tilgjengelig som en del av et sett med programmer som heter Windows Live Essentials som inkluderer Messenger, Fotogalleri, Mail, Movie Maker, Writer, Family Safety, og verktøylinje, pluss Microsoft Office Outlook Connector, Office Live - i, og Microsoft Silverlight. Dessverre er det ikke mulig å laste den ned separat, men det inkluderer en komplett funksjon sett for å lage filmer. Det kan akseptere innspill fra mange forskjellige kilder, og deretter hjelpe deg å lage en komplett film fra disse kildene. Siden det tar MP4 videoer som kilde, er så enkelt som å importere videoen og eksport som en WMV-fil konvertering.

Operativsystem som støttes: Windows Vista / 7

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker er den forrige utgaven av Windows Live Movie Maker. I motsetning til den nyere versjonen, går dette på Windows XP. Den funksjonssettet er svært komplett og ganske lik den nye versjonen. Den kan brukes til å sy sammen videoklipp og bekker fra ulike kilder, og legger til overgangseffekter og tilpasset tekst til hver porsjon. Å konvertere til WMV, følger samme prosedyre for å importere MP4 video, og velg WMV som eksportformat.

Operativsystem som støttes: Windows XP

MediaCoder

MediaCoder er en transkoder program som brukes til å konvertere video og lydfiler fra ett format til et annet. Den kan brukes til å optimalisere en video for Internett opplasting eller komprimere inn i samme format for e-overføring. Den støtter også mer avanserte funksjoner som skiller lydsporet fra en videofil og fikse ødelagte videoer.

Operativsystem som støttes: Windows XP / 2000/2003 / Vista / 7