Programvare for å lage lysbildeserier

Programvare for å lage lysbildeserier


Opprette et sideshow er enkel, morsom og enkel. Ved å få riktig type programvare for jobben, kan du lage en killer presentasjon eller bare en avbildning av familiens nyeste ferie.

Microsoft PowerPoint

En del av Microsoft Office-pakken, har PowerPoint vært lysbildeserie programvare av valget for det siste tiåret. PowerPoint kan du lage dynamiske presentasjoner med bilder og videoer, evnen til å skape tilsvarende utskrifter og --- i 2010-utgaven --- selv modifisere bildene dine.

Openoffice Impress

Den åpne kildekode-motstykket til PowerPoint, har Openoffice Impress mange av de samme funksjonene som PowerPoint; i tillegg til fullt funksjonell lysbildeserie evne, den støtter også Opendocument format, et format designet for å gjøre lysbildeserier tilgjengelig i noen Opendocument stand program, ikke bare imponere.

Slideroll lysbildeserier

Slideroll er et nettsted designet for å lage lysbildeserier direkte i nettleseren din. Grunnleggende medlemskap er gratis, men begrenset i antall bilder du kan laste opp og antall lysbildeserier du kan lage; programmet gjør det mulig å bruke bildene dine i lysbilde enten ved å laste dem opp til nettstedet, eller ved å synkronisere den med din Flickr-konto, hvis det er aktuelt. Du kan legge til musikk og til og med lage overganger mellom lysbildene.