Programvare for USB til Serial

Programvare for USB til Serial


Nye datamaskiner leveres med en Universal Serial Bus (USB) som standard utstyr for å koble til eksterne enheter som skrivere og eksterne harddisker. Når enkeltpersoner har eldre utstyr med den gamle serie RS232 9-Pin kabelkontakter, de trenger en USB til seriell adapter for å koble nye datamaskiner til disse eksterne enheter.

Identifikasjon

Programvare for en USB til seriell tilkobling kommer i form av programvaredrivere for USB til seriell adapter. Drivere er nødvendig for å sikre adaptere arbeid med ulike operativsystemer.

Funksjon

USB til seriell adapter programvare følger med når du kjøper en adapter i form av en CD. Brukere kjøre CD per instruksjoner og installere driverne. Programvaren oppdager brukeren operativsystemet, og installerer de riktige driverne. Når driverne er installert, vil adapteren fungerer og USB til seriell tilkobling vil bli fullført.

Betydning

Uten USB til seriell adaptere og tilhørende programvare drivere, vil brukere med eldre skrivere og andre enheter med RS232 tilkoblinger være ute av lykken. De vil ikke være i stand til å koble sine nye datamaskiner til de eldre enheter.