Property Management Software for hoteller

Property Management Software for hoteller


Prøver å holde styr på alle de tilgjengelige og booket rom og aktuelle priser kan være vanskelig for noen hotel manager. Eiendomsforvaltning programvare for hoteller, men kan hjelpe ledere, eiere eller andre gjestfrihet fagfolk holde styr på alt dette, og unngå problemer som overbooking eller siterer feil romprisen.

Programvare roomkey Eiendomsforvaltning

Roomkey Property Management Software er en omfattende programvarepakke som lar brukerne administrere inntekter, gjeste profiler, og foran og back office oppgaver. Funksjoner inkluderer muligheten til å administrere bestillinger, fakturering, rom, provisjoner og kundefordringer, og brukere kan opprette rapporter som kan eksporteres til Excel. Programmet kan tilpasses basert på et hotell leders behov, og det kan håndtere utenlandsk valuta og språk. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å akseptere en rekke betalings valg og å finne ut skatter og avgifter. Det kan også hjelpe resepsjon ledere avtale med innsjekking, utsjekking, romblokkering og telefonvekking. Programvaren kan også brukes for salgsprognoser og justere hotellrom. Hoteller av alle størrelser kan bruke denne programvaren.

RSI International

117-949 West 3rd Street

North Vancouver, British Columbia Canada V7P 3P7

604-984-6001

welcometorsi.com

RezOvation

RezOvation er rettet mot små hoteller og seng & frokost. Det finnes to versjoner av programvaren: RezOvation GT og RezOvation GT Online. Den eneste forskjellen mellom de to programmene er at det RezOvation GT må lagres på selskapets egne servere mens RezOvation GT Online er vert på nettet, og brukere kan få tilgang til denne versjonen fra hvor som helst. Funksjoner i denne programvaren inkluderer muligheten til å håndtere elektroniske bestillinger, kredittkortbetalinger, data import og regnskapsfunksjoner. Selskapet tilbyr en garanti på denne programvaren. RezOvation GT Online er kompatibel med alle de store nettlesere og operativsystemer.

RezOvation LLC

700 Brazos Street, Suite B700

Austin, TX 78701

512-322-2771

rezovation.com

Smart Hotel programvare

Smart Hotel Programvaren er rettet mot små og mellomstore hoteller, og denne programvaren kan brukes til både foran og bak kontor trenger. Funksjoner inkluderer muligheten til å administrere kundefordringer, leverandørgjeld, gjest check-in / check-out, reservasjoner, gjeste profiler, rom sikkerhet og kredittkort. Andre funksjoner inkluderer håndtering av elektroniske bestillinger, på underholdningsfronten, reservasjoner for underholdning på stedet som spa og arrangementer på stedet. Programvaren kan også bistå med PBX eller PABX (hotell kommunikasjon) operasjoner. Selskapet tilbyr klientstøtte 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Smart Hotel programvare

2420 Haywood Avenue

West Vancouver Canada, V7V 1Y1

604-926-3215

smarthotelsoftware.com