Prosjekter på utvikling av en web-basert School Management System

Prosjekter på utvikling av en web-basert School Management System


Web-baserte skolen styringssystemer kan variere fra små PC-systemer til store klient / server eller mellomtone systemer. Systemet fungerer som en nettportal for skoleledere, lærere og elever som bruker applikasjoner som spenner fra virtuelle klasserommet instruksjon til pensum ledelse. Webbasert skoleledelse programvare forbedrer også kommunikasjonen i den pedagogiske prosessen og gir fleksibilitet i å anvende pedagogiske og administrative programmer, som oppfyller de mål og målsettinger for institusjonen.

Fakultet

Web-baserte skolen styringssystemer har et fakultet grensesnitt for å utvikle prosjekter knyttet til pedagogisk utvikling. Lærere kan utvikle og dele timeplaner, ideer og læreplaner, sette avtaler og bruke grensesnittet som et intranett støtte intra-kontor e-post. Avanserte systemer inkluderer videokonferanser for møter og seminarer. De fleste programvareversjoner inkluderer også et bibliotek for tekniske applikasjoner og skole forskrifter.

student Ledelse

Student forvaltning prosjektutvikling av en web-basert styringssystem kan variere fra online interaktiv klasseromskurs rapportere kort gradering distribuert av lærere. Studenter kan også bruke systemet til å samhandle med lærere om oppdrag. Utvikling av programvare på dette området fokuserer også på oppmøte, student testresultater og skoleaktiviteter. En robust student modulen gir også studentene tilgang til ressurser, for eksempel et elektronisk bibliotek for å reservere og sjekke ut bøker.

Regnskap og vedlikehold

Regnskap og vedlikeholdsprosjekter er programmert av systemer personell til å utvikle et sporingssystem for skole kjøp og for å oppfylle vedlikehold forespørsler. På området regnskap, prosjekter spenner fra rekvisisjoner til serveringsvirksomhet (opptak mat kjøp). Vedlikehold sporer fysiske eiendeler i et skolesystem. Fordelen med å ha en regnskapsmessig og vedlikehold web-baserte modulen er at det kan omfatte to eller flere skoler under samme jurisdiksjon på forskjellige steder.

Sikkerhet

Programvareutviklere av en web-basert skoleledelse system må ta hensyn til Internett-sikkerhet faktorer. Hvis poster er opprettholdt i en database struktur, må programmerere bruke den høyeste database kryptering og sikkerhet for å holde informasjon fra å bli kompromittert. Dette inkluderer kryptering av hardware på prosessoren nivå og gjennom webserveren, som støtter web maler eller grensesnittet som brukes for skolen styringssystem.