Proxy Kontroll Programvare

Proxy Kontroll Programvare


Proxy-servere holde informasjonen beskyttet og anonym mens du surfer på nettet. Proxy sjekke programvaren bekrefter at en proxy-server er i drift.

støttede protokoller

Proxy-protokoller er typer datakryptering; hver protokollen støtter et annet nivå av sikkerhet. Proxy-protokoller inkluderer "SOCKS4", "SOCKS5", "HTTP" og "HTTPS." Gratis proxy sjekke programvaren støtter vanligvis alle proxyprotokoller unntatt "SOCKS5", som gjør det mulig for autentisering og UDP porter.

Egenskaper

Alle typer proxy sjekke programvaren har et lignende sett av funksjoner. Programvaren laster vanligvis en liste over tilgjengelige proxy-adresser og servere, og viser dem i grensesnittet. Proxy sjekke programvaren inneholder også en proxy-attributter herunder ventetid, country, serveradresse og protokoll.

fordeler

Proxy sjekker programvare er en rask og enkel måte å finne og koble til ulike proxy-servere rundt om i verden. Ved hjelp av en proxy kan hjelpe opprettholde personvernet når du surfer på Internett og kan gi tilgang til innhold som kan være ellers filtrert.