Proxy Log Analysis

Proxy logge analysatorer brukes til å analysere og generere rapporter om Internett-tilkobling bruk basert på loggfilene som ble opprettet av programmer som Microsoft Proxy Server. Microsoft Proxy Server er et nettverksprogram som gir sikkerhet for bedrifter som bruker Internett.

Proxy-server

En proxy-server gir trygghet til et internt nettverk ved å holde andre på Internett får tilgang til informasjon som ligger i det interne nettverket. En proxy log analyse gir informasjon om andre som er koblet til, og hvor mange ganger de har bedt om en unik domene i proxy-server.

proxy Logger

Proxy-loggene inneholder informasjon om hver IP-adresse som aksesseres serveren. Annen informasjon som brukernavn, båndbredden som brukes av brukere og tid til proxy-serveren brukte betjene brukerens forespørsler er også tilgjengelig.

Reports

Når du analyserer dataene i proxy-loggene, kan du generere rapporter med dette nyttig informasjon. Du kan bruke informasjonen til å forbedre ytelsen til serveren. Lage rapporter kan hjelpe deg å ta bedre beslutninger for fremtiden basert på logghistorien.