Quickbooks 2001 Tutorial

Quickbooks 2001 Tutorial


Intuit har gitt ut oppdaterte og oppgraderte versjoner av Quickbooks, sin virksomhet regnskapsprogrammer, men de grunnleggende driftsprosedyrer er de samme. I Quickbooks 2001 og nyere versjoner, er det "hjem" siden utgangspunktet for de fleste daglige rutiner, med ikoner som gjør det enkelt å navigere rundt. Quickbooks vil tilby å lede deg gjennom trinnene som kreves for et selskaps installasjonsprosessen. Når programmet er oppe og går, er det svært brukervennlig. Quickbooks gjør bedriftens data som skal importeres fra noen andre regnskap programvarepakker.

Bruksanvisning

1 Installere programvaren og sette opp din virksomhet eller importere det fra en annen regnskap pakken. Programvaren vil lede deg gjennom prosessen og hjelpe deg å sette opp din kontoplan. Quickbooks 2001 gir en rullegardinmeny av bedriftstyper. Velg en nærmest din virksomhet.

2 Bruk "hjemme" side som utgangspunkt for alt du ønsker å gjøre. Det har ikoner for å gjøre det enkelt for deg å få tilgang til programmene du trenger.

3 Rediger Konto. Legge til, slette eller endre noen av standard kontoer for å tilpasse postene for din bedrift. Pass på at du tildeler kontoer til de riktige feltene: bankkontoer i "cash", fordringer i "inntekt", eiendeler i "eiendeler" osv Oppgi inngående balanse fra forrige hovedboken saldobalansen hvis du har et eksisterende selskap.

4 Klikk på "Kunden" -ikonet og å sette opp dine kunder. Legg deres navn og adresser og standard inntektsregnskapet for transaksjoner for hver enkelt, samt deres inngående balanse hvis du har et eksisterende selskap. Gjør deg kjent med fakturering og opptak bankinnskudd.

5 Sett opp Leverandører dine på samme måte. Sjekk "1099" boksen hvis de trenger en 1099 ved utgangen av året. Gjør deg kjent med å skrive sjekker. Du kan skrive ut forhåndsbestilt kontroller som er utviklet for å fungere med Quickbooks 2001, eller du kan hånden skrive sjekker og ta dem i Quickbooks.

6 Skriv inn dine varelageret og inngående balanse hvis du selger produkter. Tjenesteytende næringer trenger ikke å gjøre dette.

7 Sett opp dine ansatte hvis du skal skrive lønningssjekker. Du må abonnere på lønn tjeneste fra Intuit for å opprettholde de oppdaterte skatteprosenter. Quickbooks 2001 vil etterhvert bli utdatert for lønn, og du blir nødt til å oppgradere til en nyere versjon av Quickbooks for lønningsfunksjonen skal virke.

8 Begynn å legge inn data. Hvis du utforske alle menyene og alternativene, vil du finne ut hvordan du bruker programmet og finner ut at det er enklere enn du kanskje har forestilt seg.