Quickbooks vs. BusinessVision

Når du forsøker å håndtere regnskapsfunksjoner internt for bedriften, ved hjelp av en regnskapsmessig programvarepakke kan forbedre resultatene og redusere sjansene for å gjøre store feil. To produkter som bør vurderes i dette området er Quickbooks og Sage BusinessVision. Bestemme hvilket alternativ som er det beste valget for din bedrift vil avhenge av dine spesielle behov og ditt budsjett.

Quickbooks vs. Sage BusinessVision

Intuit Quickbooks er den mest populære Business Accounting program, som i denne publikasjonen dato. BusinessVision er en av de mange programvare tilbud fra Sage, som også produserer andre regnskapsprogrammer, for eksempel Peachtree. Både Quickbooks og BusinessVision er produsert og markedsført av selskaper med godt omdømme og høy kundetilfredshet.

Quickbooks funksjoner

Kjøpe Quickbooks vil gi deg tilgang til mange av de grunnleggende funksjonene du trenger når engasjerende i regnskapspraksis for din virksomhet. Med Quickbooks, kan du enkelt spore salg, kostnader, kundeprofiler, leverandørinformasjon, samt lønn og skatteopplysninger. Quickbooks lar deg også lagre informasjon på en ekstern server, som gjør det mulig å få tilgang til data fra hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett. På skatt tid, det gir deg også den informasjonen du trenger i en lett-å-finne-format.

BusinessVision funksjoner

BusinessVision inneholder alle de grunnleggende regnskaps funksjonene som du finner i Quickbooks-og mange flere. For eksempel med BusinessVision, vil du finne 17 ulike moduler, for eksempel business intelligence-modul, som gir deg rapporter om salg analyse, kjøp analyse og finansiell rapportering. Beholdningen modulen dekker lagerstyring, ordreoppføringer og innkjøpsordrer. Det har også point-of-salg-funksjonalitet, som gjør at selgere til å legge inn ordrer som de er tatt. Denne programvaren ikke bare hjelper deg med å spore dine regnskapsposter, det kan du spore praktisk talt alt som er forbundet med virksomheten. Det har også avanserte budsjettering evner til å hjelpe deg i salg og utgifter budsjetter for fremtiden.

betraktninger

Hvis din bedrift er relativt liten og ukomplisert, kommer med Quickbooks er mest sannsynlig den mest kostnadseffektive valg, mens større bedrifter kan dra nytte av de ekstra funksjonene som kommer med BusinessVision. Men BusinessVision kommer også med en høyere prislapp, så det er viktig å sørge for at de funksjonene du trenger er ikke tilgjengelig i Quickbooks. Som for offentliggjøring, kommer Quickbooks i mange forskjellige utgaver, med en av de minst kostbare alternativene koster $ 12,95 per måned. Med Sage BusinessVision, er en enkelt bruker lisens $ 995, mens en 10-bruker pakken er $ 4500.