Råd & don'ts for bruk av USB-minnepenner

Råd & don'ts for bruk av USB-minnepenner


På samme måte som mobiltelefoner og kameraer får stadig mindre og mindre, men er proppet full av flere og flere funksjoner, har datalagring opplevd størrelse overhaling. En av de mest praktiske måter å redusere filene på datamaskinen din, er å overføre dem til en bærbar lagringsenhet, for eksempel en minnepinne. Sized liten nok til å passe på en nøkkelring eller i lommen, kan USB-minnepinner inneholder et vell av filer.

Maksimere

USB flash-stasjoner gjør det mulig for deg å maksimere lagringsplass på datamaskinen din, fordi du kan avlaste filer, bilder og programmer på stasjonene. Kjøpe en flash-stasjon kan være en overveldende prosess når du ser alle størrelser og former, men den største bekymringen er lagring. For eksempel har en 2GB flash-stasjon ca 650 musikkfilene. Når du gjør kjøpe flash-stasjon, vil du ønsker å få maks ut av det. Fortsett å legge til filer i den før den er full, men ikke gå tom for plass i midten av en stor overføring. For eksempel, hvis du flytter 100 bilder fra ferien til stasjonen, trenger du ikke ønsker å finne ut på bilde 60 at du ikke får plass lenger. Holde vakt over hvor mye plass det er igjen.

Arkivering og beskyttelse

Ved hjelp av en flashdisk til å arkivere elementer vil du ikke trenger å regelmessig tilgang til en ideell prosess, men ikke sette noe på en flashdisk hvis du ikke kan beskytte den. Hvis flash-stasjonen vil bli omplassert i et offentlig område, for eksempel en dorm eller på kontoret, må du ikke legge fortrolig informasjon, bank detaljer, rettsboken eller personlige økonomiske data på flash-stasjonen. Vurder å bruke minnepinner for å transportere denne typen informasjon midlertidig, for eksempel hvis du trenger tilgang til det på en off-site avtale, men husk å gå tilbake til stasjonen og slette filene.

Innsetting

I de fleste tilfeller, ved hjelp av en USB-minnepinne er så enkelt som du setter stasjonen inn i sporet på datamaskinen. Dette innebærer målrettet opp riktig retning for USB - vendt opp eller ned. Se etter et lite ikon på stasjonen for å betegne hvilken side går vendt opp inn i datamaskinen. Ikke dytt, mos eller stappe USB-stasjonen inn i sporet. Du kan ende opp med ikke bare å bryte stasjonen, men forårsaker alvorlig skade på datamaskinen. Selv om noen datamaskiner har en USB-port i en lett-å-tilgang sporet på forsiden av maskinen, er andre USB-porter begravet i ryggen, sammen med porter for andre plugger og ledninger. Ikke blindt prøve å passe stasjonen inn i et spor - holde stasjonen i den ene hånden og se på dens forbindelse slutten, deretter matche det til riktig sted på datamaskinen.

Add-Ons

De eksisterende USB-portene kan allerede være fylt med tilkoblinger for en trådløs mus og tastatur sammen med leker som små lavalamper og maneter tanker. Ikke gi opp med en flashdisk på grunn av dette. Flash-drive forlengere er tilgjengelig, billig og fungerer på samme måte som de surge-protector ledninger for vanlig husholdnings plug-in apparater. Finn USB-forlengere gir opptil fem USB-spor eller mer. For å bruke en USB extender, må du fjerne en av dine nåværende USB-enheter, men bare midlertidig. Plugg inn forlengeren, som har en forbindelse nøyaktig det samme som alle andre USB-stasjonen. Deretter erstatte det som var i den USB-sporet i en av extender slots. Plugg flash-enheten i en annen slot. Når du ikke bruker flash-enheten, må du ikke la den koblet til extender. Fjern den og lagre den for å unngå eventuelle problemer med overspenning eller å ha datamaskinen gå gjennom Enhets Funnet prosessen hver gang du starter.