Raskeste Rutere for Wireless Cable bredbånd

January 20 by admin

Raskeste Rutere for Wireless Cable bredbånd


For husholdninger som ønsker å dele en Internett-tilkobling mellom flere datamaskiner, er en ruter en nødvendig del av maskinvaren. Trådløse rutere tillate en Internett-tilkobling for å deles via radiosignaler i stedet for strenger kabel gjennom ditt hjem. For kabel bredbånd, vil du ønsker en av de raskeste trådløse rutere og du kan få, noe som betyr en ruter som bruker den nyeste versjonen av 802.11-standarden, 802.11n.

Trådløse standarder og Hardware tilgjengelighet

IEEE ratifiserer standarder for trådløse nettverk. De to raskeste standardene er 802.11g og 802.11n. Fra omtrent 2007 og utover, ble produsenter lanserer tidlig maskinvare som støtter 802.11n-standarden, noen ganger kalt "draft-n." Siden 2009, med ratifiseringen av standard, trådløse rutere har i stor grad vært 802.11n, og som for offentliggjøring, vil du ha en hard tid å finne en ny router som ikke støtter standarden. 802.11n bruker flere radioer til å håndtere flere datastrømmer; den siste standarden kan sende tre datastrømmer og kan motta to om gangen. Produsentene hevder at 802.11n kan få en maksimal kapasitet på 100 til 140 Mbits per sekund; for den tidligere standard, 802.11g påstandene var 54 Mbits per sekund, med reelle resultater vanligvis kjører rundt 22 til 28 Mbits per sekund, ifølge Computerworld.

Cisco Trådløse rutere

En av de mest kjente produsenter av nettverksutstyr er Cisco, som sammen med Intel, gir mesteparten av brikkesettene som brukes av de fleste "kjente merkevaren" produsenter. Cisco direkte selger sin egen maskinvare med Linksys merkenavnet, og har en rekke rutere i forskjellige prisklasser og evner, som starter på minimum standard, en 2,4 GHz-modellen med en to-for-to antennegruppen som sitt inntog modell, og går til en 5 GHz-modellen med en tre-by-tre antenne array rettet for å støtte et lite kontor.

Belkin Trådløse routere

Belkin for tiden er en av de andre kjente merkevarer for trådløst nettverk utstyr, og har en serie på fire rutere med varierende pris poeng. Belkin skiller deres produkter ved å legge programvarepakker til ruterne selv, spesielt en Virtual Private Network-verktøyet, og flere verktøy som lar deg prioritere nettverkstrafikk basert på programmer, for eksempel å gi en streaming laste høyeste prioritet for data over - for eksempel - - en Internett-basert spill eller en Skype-samtale. Belkins maskinvare er rettet mer mot en forbruker miljø og hjemmenettverk, mens Cisco har som mål den øvre enden av deres utvalg av trådløse ruteren produkter til små bedrifter.

Wireless Router Speed ​​Versus Kabel bredbåndshastighet

Kabel bredbånd hastigheter varierer betydelig med ISP, men er vanligvis i størrelsesorden 256 Kbits per sekund til omtrent 30 til 40 Mbit per sekund. Trådløse rutere - selv 802.11g-rutere - er vanligvis raskere enn selve internett nedlastingshastigheter i de fleste hjem. Fiberoptiske linjer kan få opp til hastigheter som 802.11n-rutere kan overføre, men er ikke tilgjengelig i alle områder; gitt at Internett-hastigheten er vanligvis tregere enn ruteren hastighet, er en vanlig bruker spørsmålet vil trolig være "Hvorfor skal jeg kjøpe en ny trådløs ruter?" Det korte svaret er at trådløse ruteren overføringshastigheter frafalt med rekkevidde, og avstanden mellom datamaskinen og ruteren kan bli din båndbredde flaskehals. 802.11n trådløst, i tillegg til å ha en raskere maksimal hastighet, har lengre rekkevidde, og en mye langsommere av "båndbredde faller utenfor" med avstand fra ruteren.

Related Articles