Real Time War Games for PC

The Real Time Strategy (RTS) sjangeren har kommet langt fra sin begynnelse. RTS-spill, hvor spillerne kommandoen enorme mengder av enheter over slagmarker så forskjellige som det gamle Roma og fjern fremtid, har blitt en av de mest populære sjangrene i moderne spill. Akkurat som tenker spillere har vedtatt RTS som sin sjanger av valget, har PC utviklet seg som sjangerens naturlig hjemme.

Dune 2: Battle for Arrakis

Ingen liste over PC RTS-spill ville være komplett uten "Dune 2:. The Battle for Arrakis" Dette er spillet ofte ansett for å ha en pioner innenfor den populære oppfatningen av RTS sjangeren. "Dune 2: Battle for Arrakis" dramatiserer en verden av Frank Herbert episke "Dune" rekke romaner, ta signaler fra David Lynch film for å gi en opplevelse som var helt unik i sin tid. Tar kontroll over en av Dune tre hus --- Atreides, Ordos og Harkonnen --- spillerne må komman militære og konstruksjon enheter, bygge forbedringer å dominere slagmarken og maksimere ressursforbruk. Alle spillere som ønsker å utforske fødselen av RTS spill burde prøve dette spillet, som det er nå freeware.

Command and Conquer

En annen banebrytende oppføring i RTS kanon, "Command and Conquer» -serien, er gått sterkt siden 1995, og går fra styrke til styrke. Den originale "Command and Conquer" designet av "Dune 2" utviklere Westwood Studio, og det var mange likhetstrekk med både spill med fokus på ressurs fangst, forsvar og utnyttelse. Men spillene utviklet seg til å strekke seg over tidsperioder fra andre verdenskrig til en fjern fremtid, utnytte våpen, ressurser og teknologi fra panser stridsvogner og uran til futuristiske plasma pistolen. Dagens krigs buffs bør sjekke ut "Command and Conquer Generals" spill, som satte en modig, filmatisk vri på en krig mot terror-stil konflikt.

Kompani av helter

Verdenskrig fortsetter å holde en spesiell fascinasjon for mange PC og video spillere, og massevis av RTS spill imøtekomme denne entusiasmen. En av de mest anerkjente verdenskrig RTS spill er "Company of Heroes", en high-tech marken strategi simulator. "Company of Heroes" skyr de ressurs utnyttelse pynt av andre RTS-serien til fordel for å lage militære enheter og selskaper fokus for handlingen. Lansert i 2006, "Company of Heroes" skryte rik grafikk og art direction, bringe spillere på slagmarken eller gi dem en detaljert fugleperspektiv. Spillet vil kjøre på de fleste moderne PC-er med litt problemer, men eierne av maskiner som er eldre enn 2006 kan være bedre å holde seg til eldre spill.

Total krig

"Total War» -serien sprekke på PC gaming scenen i 2000 med "Shogun. Total War» Disse spillene pent blander turbasert diplomati og ledelse spill med kampsekvenser som presenteres i fullt RTS-modus. Spillene skryte omfattende og historisk korrekte fremstillinger av slagmarkene i det føydale Japan, det gamle Roma, middelalderen, og land og sjø kampanjer av det 18. århundre. Enheter fra fotfolk til kampklare juggernauts kan ledes ut i kamp i spektakulære slaget nivåer.