Realplayer vil ikke laste ned et klipp

Realplayer vil ikke laste ned et klipp


Realplayer er en mediespiller, som ligner på Windows Media Player og QuickTime, og tilbyr direkte innholdet du laster ned fra Internett. Men hvis Realplayer ikke er å laste ned klipp som det skal, må du feilsøke problemet med mediespilleren for å gå tilbake Realplayer til riktig funksjonalitet. Det er flere problemer som kan forårsake dette problemet, som alle du kan sjekke i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Sjekk datamaskinens Internett-tilkobling. Forsikre deg om at Ethernet-kabelen som går fra høyhastighetsmodem er satt helt inn i datamaskinen, eller se om datamaskinen er koblet til det lokale trådløs Internett-kilde (åpne nettleseren og hvis det lastes, vet du at du har en gjeldende Internett-tilkobling).

2 Forsøk på å laste ned en annen fil i Realplayer. Hvis de alternative nedlasting av filer, du vet problemet er med selve filen (linken kan være frakoblet), og ikke med Realplayer-programvaren. Det er ikke noe du kan gjøre om dette før koblingen er korrigert.

3 Juster online status av Realplayer. Åpne programmet, og klikk deretter på "Tools" etterfulgt av "Preferences". Velg "Connection" og deretter "Anta Jeg er online" og klikk "OK." Restart Realplayer, deretter forsøke å laste ned filen på nytt.

4 Åpne "Control Panel" på datamaskinen (ligger på "Start" -menyen), deretter velger du ikonet Alternativer for Internett. Velg brannmur alternativer, og klikk "Firewall Unntak". Klikk på "Browse" -knappen, velg deretter "Realplayer." Dette setter Realplayer som et unntak til systemer brannmur. En brannmur hindrer et program fra tilgang til Internett, så hvis Realplayer er ikke på listen unntak, er det ikke i stand til å få tilgang til Internett.