Redigerer lysbildeserier

Redigerer lysbildeserier


En lysbildeserie kan hjelpe deg med å organisere viktige bilder, men å skape en virkelig imponerende lysbilde krever litt redigering. For PC-brukere, er lysbildeserie vanligvis gjort på Movie Maker, mens Mac-brukere har iMovie, som begge er tilgjengelig som gratis nedlastinger på Windows og Apple offisielle nettsider. Ved hjelp av disse programmene til å redigere og klippe musikk, overganger og andre spesialeffekter kan bidra til å gjøre lysbildeserie virke mer profesjonell og kreativ.

bruksanvisning

Filmskaper

1 Åpne Movie Maker og finne lysbildeserien. Høyreklikk på bildet for å justere lengden mange sekunder det vil vises når lysbildeserien spilles. Klikk på et bilde og trykker på "Delete" for å slette den.

2 Velg "Transitions" linken under "Edit" og dra og slippe alle overganger du liker mellom bildene for å legge til spesialeffekter. Klikk på "Import" og "Audio / Music" for å legge til et musikkspor, og dra grensen av musikkspor å forkorte det. Klikk på "Clip" og deretter "Audio" for å sette en fade inn eller ut for sporet, eller for å justere volumet.

3 Klikk på lysbildetittel, velg deretter "Flere alternativer", etterfulgt av "Endre skrifttype og farge." Rediger tekst tilsvarende for å få det utseendet du ønsker.

4 Klikk på "Effects" under "Edit" og velg "Play" for å se en effekt. Klikk på stjernen i nedre venstre hjørne av et bilde, og dra den effekten du ønsker på bildet.

iMovie

5 Åpne iMovie og finne lysbildeserien. Høyreklikk på bildet for å justere lengden mange sekunder det vil vises når lysbildeserien spilles. Klikk på et bilde og trykker på "Delete" for å slette den.

6 Klikk på "Transitions" fanen på høyre side av skjermen og la pilen sveve over alle overgangene for å se dem. Dra og slipp overganger du vil ha i mellom bildene. Klikk kategorien musikk notat (iTunes) for å velge og dra en låt fra musikkbiblioteket, høyreklikk banen for å trimme den lengden og start / stopp-punkter du ønsker. Klikk på "Audio" -kategorien for å sette en fade inn eller ut, eller for å justere volumet.

7 Klikk på "Justeringer" -kategorien (ved siden av "Audio" -fanen) for å redigere eksponering, lysstyrke og kontrast for hvert bilde. Klikk på den blå tekstboks ovenfor bilder med tekst, og klikk på "Vis fonter" for å redigere font og farge. Klikk på ikonet for beskjæring på toppen av hver miniatyr bilde for å beskjære bildet og / eller legge til Ken Burns glidende effekt.