Registret Tips og triks for Windows XP

Registret i Microsoft Windows XP er en database som lagrer innstillinger som brukes av Windows XP. Dette inkluderer enkelte brukerinnstillinger, programvareinnstillinger og maskinvare innstillinger. Selv om Microsoft ikke anbefaler å gjøre manuelle endringer i Windows XP-registret, har mange en ivrig bruker forskjøvet deres register for å oppnå en rekke effekter.

register~~POS=TRUNC

For å gjøre noen endringer i Windows XP-registret, må du bruke Regedit, som kan nås ved å klikke på "Start" - ". Enter"> "Kjør" og skrive regedit i tekstboksen og trykke Derfra kan registeret navigeres likt andre filutforskeren vinduet. Bruk katalogtreet til venstre vinduet for å finne postene nevnt i denne artikkelen. Det høyre vinduet vil inneholde innstillingene, og kan endres ved å dobbeltklikke på "Navn" for hver eiendom. Dessuten vil høyreklikke på et tomt område på høyre vinduet gir deg muligheten til å lage en ny innstilling verdi. Husk at endringer i registret ikke vil tre i kraft før datamaskinen har blitt startet på nytt.

Registry Backup

Det er mange Windows XP-registret modifikasjoner tilgjengelig der ute, men før du gjør noen endringer i registeret, bør du lage en backup i tilfelle funksjonaliteten til datamaskinen din påvirkes av eventuelle endringer. For å lage en sikkerhetskopi, start regedit og klikk på "File" -> "Export ..." og deretter navnet registret backup. Velg en plassering som vil være lett å finne, og klikk "Lagre". For å laste en sikkerhetskopi av registret, bare å dobbeltklikke på backup registerfilen.

Privatliv

Den siste dokumenter delen av av Start-menyen er et stort personvernproblem for mange brukere, som det viser alle som klikker på Start-menyen filene du nylig har brukt. For å endre denne innstillingen, start regedit og gå til HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer. I det høyre vinduet, finne verdien "NoRecentDocsMenu" og dobbeltklikk på den. I Rediger DWORD-verdi vindu som dukker opp, sette "Verdidata" -feltet til "1"

Microsoft Outlook

Som standard vil Microsoft Outlook minimere til oppgavelinjen nederst på skjermen. Selv om dette er greit for mange brukere, vil ha Outlook minimere til systemstatusfeltet i nedre høyre hjørne spare mye av fast eiendom nederst på skjermen. For å gjøre denne endringen, gå til: HKEY_CURRENT_USER / Software \ Microsoft \ Office \ 10.0 \ Outlook \ Preferences og høyreklikk på et tomt område i vinduet til høyre. Velg "New" -> ". DWORD Value" Navn verdien "MinToTray" og sette verdien til "1"