Regler for innlegging på Craigslist

Craigslist er et fellesskap katalog nettsted grunnlagt i 1995 av Craig Newman som en måte å dele lokale arrangementer i San Francisco, California. Det har vokst til å bli en av de beste besøkte nettstedene i engelsk og regelmessig kobler millioner av kjøpere og selgere eller arbeidstakere og arbeidsplasser. Før du legger inn din annonse på Craigslist er det noen viktige regler du trenger å vite.

forbudte Items

Craigslist vedlikeholder liste over forbudte gjenstander som ikke kan annonseres for salg på nettsiden deres. Disse elementene er noe som er ulovlig å selge i noen annen arena som barnepornografi, tobakk eller alkohol og uregistrerte skytevåpen, sier Craigslist. Alle elementer som er falske eller stjålet er også forbudt. Tilbakekalte elementer, selv om tilbakekallingen er for et mindre problem, kan ikke være oppført heller. Noen ting som er lovlige i deler av landet som fyrverkeri kan ikke bli oppført på noen Craigslist boards.

tjenester

Rørleggere, arkitekter og vegg malere er alle oppfordret til å notere sine tjenester på deres lokale Craigslist under riktig kategori. Men noen tjenester skal ikke være oppført. Begrenset voksen tjenester kan bli annonsert, men tilbudet prostitusjon eller andre seksuelle handlinger er ikke tillatt i henhold til Craigslist. Kobling til nettstedet ditt er strengt forbudt i tillegg med mindre du bruker den til å dele mer informasjon om en tjeneste. Reklame er ikke tillatt for butikker eller andre murstein og mørtel virksomheter hvis de ikke tilbyr spesifikke tjenester.

Arbeidsplasser og boliger

Hvis du legger ut et jobbtilbud eller leie eiendom på Craigslist må du følge Federal Housing lover om diskriminering advarer Craigslist. Leietakere eller jobbsøkere kan ikke nektes basert på deres alder, kjønn, opprinnelsesland, eksisterende funksjonshemming, religion eller hudfarge. Tekst som "ingen barn tillatt" kan ikke brukes i husleie annonser fordi det anses som diskriminerende mot familier. Hvis du legger ut en offentlig annonse på Craigslist må du vurdere alle søkerne rettferdig.

lokaliteten

Craigslist har over 700 ulike områdespesifikke sider som fokuserer på store byer eller tettsteder rundt om i verden. Hvert innlegg du annonsen må være relatert og forekommende eller tilgjengelig i området indikeres øverst på siden i henhold til Craigslist. Du bør ikke legge inn annonsen i flere byer, selv om du annonserer en elektronisk tjeneste eller noe lignende som er tilgjengelig over hele verden. Andre nettsteder lar globale oppføringer men Craigslist er fokusert på bare lokale resultater.