Regler om parkerte domener

En domeneparkering program, for eksempel Google AdSense for parkerte domener, Sedo eller NameDrive, kan du tjene penger fra domenenavn som du eier, men har ikke opprettet nettsteder for. Hvis du har en stor portefølje av domenenavn, kan du potensielt tjene store penger ved å parkere dem. Men domeneparkering programmer har strenge retningslinjer om domenenavnene de gjør og hvordan disse domenene generere trafikk. Holder seg til disse retningslinjene for å sikre suksess for parkerte domener.

Domain Name Selection

Domeneparkeringsselskaper generelt har strenge regler om akseptable domenenavn. Et domenenavn kan ikke krenke på bedriftens varemerker og generelt kan ikke være en feilstaving av en ekte nettside navn. Domenenavnet også bør ikke inneholde ord som kan oppfattes som støtende eller ulovlig.

falske klikk

Fordi domeneparkerings programmene vanligvis betale deg for hvert klikk på en annonse, kan du ikke klikke dine egne annonser. Du kan heller ikke be venner eller familie til å klikke annonsene. Domenet parkering programmet tjener penger når reklame klikk resultere i produktsalg, og produktsalg bare resultere fra folk som klikker reklame fordi de ønsker å lære mer.

uredelig Trafikk

Du kan ikke sende trafikk til et parkert domene ved å koble til fra en annen webside eller sette skript som forårsaker parkert domene å dukke opp automatisk i en nettleser. Den parkert domene kan generere trafikk bare gjennom kilder som gamle lenker fra når domenet tidligere tilhørte en utviklet nettside eller fra besøkende skrive domenenavnet manuelt.

Domain Kategori

Når du parkere et domene, gi deg en generell kategori eller en liste over søkeord for å reklamebyrå. Denne informasjonen gjør det mulig for selskapet å vise annonser som noen besøker domenet kan finne relevant. Ikke velg en kategori eller søkeord relatert til temaet av domenenavnet; dette kan resultere i fjerning din fra domeneparkering program.