Retninger for å sette et skjema i Joomla

Joomla er et CMS, eller content management system, som brukes av en rekke bedrifter, bransjer og enkeltpersoner for å lage nettsider og administrere disse nettstedene, deres innhold og deres brukere. Per mars 2011 har Joomla kommet gjennom tre store versjoner med flere oppdateringer til disse versjonene. Dette kan gjøre å sette et skjema i Joomla vanskelig. Det finnes en rekke kommersielle og ikke-kommersielle alternativer for å sette et skjema i Joomla som arbeider med både Joomla 1.5 og Joomla 1.6.

Bruksanvisning

Bruke CK Forms

1 Last ned CK Forms plug-in (se Ressurser).

2 Logg inn på din Joomla admin-grensesnittet. Det bør være plassert på http://YourSite.com/administrator. Hvis installasjonen av Joomla er i en underkatalog vil det være http://YourSite.com/sub-directory/administrator.

3 Velg "Extensions" og "Extension Manager" fra øverst. Klikk "Bla gjennom" og velg nedlastingen på datamaskinen. Klikk "Open" og "Last opp og Install" for å installere plug-in.

4 Klikk "Components" og velg "CKForms" fra rullegardinmenyen.

5 Klikk på "Ny" i toppen, til høyre i grensesnittet. Skriv inn et navn, tittel og beskrivelse for skjemaet under kategorien "Generelt". Leave "publisert" satt til "Ja." Velg "Resultater" -kategorien når du er ferdig.

6 Velg om du vil lagre resultatet, og skriv en tekst-basert resultat bekreftelse. Du kan også velge å omdirigere brukeren til en annen side etter å fylle ut skjemaet. Velg "E-post" -kategorien når du er ferdig.

7 Skriv inn i all e-postinformasjon for hvem resultatene blir sendt til, hvilke data som er inkludert og formateringen av e-posten. Velg "Avansert" fanen når du er ferdig.

8 Velg om du vil bruke et bilde captcha med skjemaet og skriv alle nødvendige opplysninger for bildet captcha. Du kan la resten som standardinnstillinger for å bruke stiler som kommer med komponent. Velg "Frontend Display" -fanen når du er ferdig.

9 Velg om du vil vise skjemadata på fronten av din Joomla installasjon. Dette vil vise data fra utfylte skjemaer på fronten og kan ikke anbefales, avhengig av dataene du samler inn. Klikk "Lagre" når du er ferdig.

10 Klikk "Menyer" og velg menyen du ønsker å legge det nye skjemaet til på toppen. Klikk på "Ny" i toppen, til høyre og velg "CK Skjemaer" i listen over tilgjengelige menyelementtyper. Velg "Standard CK Forms Layout" og skriv inn i et menyelement tittel.

11 Velg den nye menyvalg fra rullegardin i "Parametere (Basic)" på høyre, forlate "Publisert" satt til "Ja" og klikk "Lagre" på toppen. har blitt opprettet en ny form og har en meny link til det.

Ved hjelp av Rapid Kontakt

12 Last ned Rapid Kontakt plug-in (se Ressurser).

1. 3 Logg inn på din Joomla admin-grensesnittet. Det bør være plassert på http://YourSite.com/administrator. Hvis installasjonen av Joomla er i en underkatalog vil det være http://YourSite.com/sub-directory/administrator.

14 Velg "Extensions" og "Extension Manager" fra øverst. Klikk "Bla gjennom" og velg nedlastingen på datamaskinen. Klikk "Open" og "Last opp og Install" for å installere plug-in.

15 Last ned "mod_rapid_contact.php" filen ligger i YourJoomlaInstallation / moduler / mod_rapid_contact / bruker FTP-klientprogramvare.

16 Åpne filen i din kode redigering programvare og endre avsnittet "e-parametere" for å reflektere følgende endringer:

$ Mottaker = $ params-> get ( 'email_recipient', 'YourEmailAddress');

$ FROMNAME = @ $ params-> get ( 'FROM_NAME', 'NameYouWantInFromFieldOnEmails');

$ FromEmail = @ $ params-> get ( 'FROM_EMAIL', 'YourEmailAddress');

Lagre filen og last den opp på webområdet filer.

17 Naviger til "Extensions" og "Module Manager" i din Joomla admin-grensesnittet. Finn din installasjon av Rapid Kontaktperson i listen, merk av i boksen ved siden av den og klikk på "Publiser" på toppen.

18 Klikk på Rapid Kontakt tittelen kobling i listen over moduler for å konfigurere den. Skriv inn skjemaet tittel og hvorvidt du ønsker å vise tittelen. Velg en posisjon for skjemaet (disse er stillinger oppsettet i malen). Sett publisering og tilgangsinnstillingene. Velg språk og velge meny oppdrag. Klikk "Lagre" på toppen av grensesnittet. Skjemaet er nå klar til bruk.

Bruke DF Kontakt

19 Last ned DF Kontakt plug-in (se Ressurser).

20 Logg inn på din Joomla admin-grensesnittet. Det bør være plassert på http://YourSite.com/administrator. Hvis installasjonen av Joomla er i en underkatalog vil det være http://YourSite.com/sub-directory/administrator.

21 Velg "Extensions" og "Extension Manager" fra øverst. Klikk "Bla gjennom" og velg nedlastingen på datamaskinen. Klikk "Open" og "Last opp og Install" for å installere plug-in.

22 Velg "Komponenter" og "dfcontact" i toppmenyen og konfigurere generelle innstillinger. Innstillinger omfatter bestemmelses e-postadressen din, sikkerhetsalternativer og grunnleggende layout innstillinger. Konfigurasjonen er selvforklarende og forklaringene er til stede for hvert element.

23 Klikk "Your data" på toppen av DF Kontakt grensesnittet og skriv inn dine personlige data. Personlig data er selvforklarende og vil bli vist over skjemaet.

24 Klikk "skjemafelt" på toppen av grensesnittet. Sett dine skjemafelt alternativer fra de som er tilgjengelige. Du kan enten vise eller skjule hvert element, og gjøre noen elementer nødvendig eller obligatorisk.

25 Klikk "Address Format" på toppen av grensesnittet. Velg ditt land i rullegardinmenyen. Land tilgjengelige er Danmark, Frankrike, Storbritannia, USA og Japan. Hvis ditt land ikke er oppført, velger du den med adresseformatet som ligger nærmest deg. Klikk "Save" øverst på siden.

26 Klikk "Menyer" og velg menyen du ønsker å legge det nye skjemaet til på toppen. Klikk på "Ny" i toppen, til høyre og klikk "Velg" ved siden av "menyen Type." Velg riktig form i DF Kontakt delen av pop-up. Skriv en tittel på menyen. Avslutt konfigurerer menyelement basert på parametere du trenger, de er selvforklarende. Klikk "Lagre" på toppen. Skjemaet er nå klar til bruk.

Hint

  • Kommersiell form utvidelser er tilgjengelig for Joomla og kanskje bedre møte dine behov, hvis du har en stor mengde skjemaer som trengs eller må tungt tilpasse skjemaene (se Ressurser).
  • Installasjon av de ovennevnte extensions og kompatibilitet av disse utvidelsene er basert på Joomla 1.5 og Joomla 1.6 bare.