Retninger for et bilde Directory

Microsoft Windows inneholder en avansert bildekatalog for lagring og organisering av bilder og fotografier. I "Pictures" katalogen, kan du åpne bildefiler, dra og slippe dem, stemme på bilder, endre hvordan du viser filene og organisere dem etter dato. For å oppnå disse handlingene, er du pålagt å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Åpne "Pictures" katalogen i Microsoft Windows ved å gå til Start-menyen i Windows og klikke på ikonet "Pictures" på høyre side.

2 Gi nytt navn til bildene dine. For å endre navn på bildefilene dine, høyreklikk på bildet du ønsker å endre navn på og klikk på "Gi nytt navn" alternativet. Skriv inn et nytt filnavn.

3 Endre hvordan du viser bildefilene. Du kan gjøre dette i Windows "Pictures" katalogen. Hvis du ønsker å se miniatyrbilder av bildene dine, må du endre displayvisningen til "Store ikoner". Dette kan oppnås ved å klikke på den tredje knappen fra høyre på den blå linjen og velge "Store ikoner" alternativet.

4 Organiser bildene etter dato. Endre visnings view - ". Details" å følge instruksjonene i trinn 3-- til Dette vil endre skjermtype til en søyler listen. Klikk på kolonneoverskriften merket "Date" for å vise katalogoppføring i stigende eller synkende rekkefølge.

5 Rangere bildene. Gjenværende i displayet visning av "detaljer", vil du se en kolonne for "Rating". Du kan vurdere et bilde fra 0 til 5 stjerner. Klikk på de gule stjernene for å oppnå dette.