Salg Kontakt Management Tools

Salg Kontakt Management Tools


Som bedrifter vokser, kan deres salgsteam bli overveldet med et økende antall kontakter. Men å miste oversikten over viktige kontaktdetaljer eller unnlater å følge opp med kontakter kan føre til tapte salg og lavere fortjeneste. Salgs kundeoppfølging programvare verktøy hjelpe fagpersoner som er involvert i salg i noen kapasitet organisere og kommunisere med kunder og potensielle kunder.

organisere kontakter

Salgs kontakt administrasjonsverktøy tillate salg fagfolk til å fokusere på å gjøre salg og relasjonsbygging med kunder og samtidig la mye av det administrative arbeidet til programmet. Mange programmer behandle e-poster som fagfolk mottar fra kunder og gir oppgavepåminnelser, som minner fagfolk til å følge opp med en klient etter å ha fullført et prosjekt, og holde orden på avtaler. Disse programmene hjelper deg med å håndtere informasjon som er samlet fra ulike kunder, slik at fagfolk ikke blande sine klienter opp. Noen kontakt administrasjonsverktøy leverandører tilbyr kjøpere en hel pakke med programmer for én sats. Andre leverandører tilbyr kontakt administrasjonsprogramvare for en daglig rate.

vurdere Kontakt

Salg lederprogrammer hjelpe fagpersoner sortere gjennom fører for å måle de potensielt lønnsomme. Dette omfatter ikke bare hvor mye potensiell leder kan betale, men også sannsynligheten for at ledelsen vil konvertere til et salg. Dette programmet også vil hjelpe salget fagfolk holde styr på deres generelle ytelsen. Som inngått salgsverktøy informasjonen blir større, kan fagfolk søke gjennom informasjonen og finne det de leter etter en effektiv måte. Salgs kontakter kan organiseres av selskapet de er tilknyttet, hvis du er engasjerende i business-to-business markedsføring, med og du kan sortere enten ved selskapet eller kontakt.

Workflow Management

Noen salgslederprogrammer fokusere mer på å hjelpe flere salgs fagpersoner arbeider sammen for å gjøre et salg. Disse programmene lar flere arbeidere for å få tilgang til informasjon fra nettet, slik at de er alle oppdatert på den siste utviklingen. Kontakt ledere kommer ofte med salg arbeidsflyt ledere som lar salgssjefer til å delegere oppgaver til salg arbeidstakere. For eksempel, hvis en kontakt plutselig uttrykker interesse i å kjøpe, salgssjef kan raskt tilordne en salgsrepresentant for å gi kunden en samtale. Rapporten manager lar salg fagfolk til å se det store bildet, undersøke den generelle salgsforløpet som en helhet, slik at de kan velge markeder for å styre sine salgsfremstøt mot. Den rapporter manager kan automatisk generere rapporter i flere forskjellige maler.

forskningsprogrammer

Andre salgsverktøy samle forskning for fagfolk slik at de vet de beste stedene å lede sine markedsføringstiltak. Disse programmene gir salgsprognoser, estimerte verdier for tilbud, salg sykle etapper og forventet salg lukking datoer. Disse programmene kan kombineres med liste megler tjenester som sporer ned relevante kunder å markedstjenester til.