Samsung DLP projektor Feilsøking

Samsung DLP projektor Feilsøking


En Samsung DLP-projektor er en frittstående enhet som brukes til å forsterke media slik at den viser på en skjerm. Disse enhetene feste til en inngangsenhet, for eksempel en TV eller datamaskin, og prosjektet uansett spiller det på en stor skjerm. Dagens projektorer er det samme som de gamle lysbildefremviser brukt i flere tiår. Dagens avanserte teknologien har blitt bedre på den opprinnelige ved hjelp av denne metoden for medier som filmer, presentasjoner og digitale bilder. Sette opp en DLP-projektor kan være komplisert. Hvis du har problemer med projektoren, gjøre litt feilsøking før du ringer en servicetekniker.

Bruksanvisning

1 Sjekk strømkabelforbindelser. Forsikre deg om at pluggen er sikret, uttaket fungerer og at enheten er på.

2 Finn og kontrollere kabeltilkoblinger arbeid. Trekk ut tilkoblings i 30 sekunder, og deretter feste.

3 Kontroller port tilkoblingene er riktige. Koble projektoren fra inngangsenheten og installere.

4 Se på fjernkontrollen. Kontroller batteri installasjon. Det må være noe som blokkerer fjernkontrollen og projektoren. Slå av lyset og se om fjernarbeid. Direkte belysning kan påvirke sensoren på fjernkontrollen.

5 Kontroller innstillingene for farge og lysstyrke er ikke på lav grense. Dette vil holde deg fra å se noen bilder. Juster fargetone, kontrast og fokus for å forbedre bildet.

6 Åpne projektoren menyen på skjermen. Velg "fabrikkinnstillinger", dette vil tilbakestille alle innstillinger til standard. Hvis en innstilling rote funksjon av projektoren, vil dette løse problemet.

7 Sjekk menyinnstillingen for skjermvisning. Åpne Meny> Oppsett> Installer. For bak skjermen projeksjon, velger du "Rear-Floor". For foran projeksjon, velg "Front-gulvet."

8 Flytt projektoren frem eller tilbake. Du kan ikke være riktig avstand fra skjermen.