Screen Saver Ideas

Screen Saver Ideas


Mange bruker animerte skjermsparere for å gjøre sine skrivebordet mer interessant når de ikke bruker den. Skjermsparere gang hjalp beskytte skjermer fra pixel burn men nå brukes mest av estetiske grunner. Snarere enn å velge fra en liste over følger skjermsparere, bruke forskjellige programmer for å lage din egen. Det er mange ideer eller temaer du kan bruke for din skjermsparer.

Old Video Game

En populær idé er å ha en skjermsparer som ser ut som en 1980-tallet videospill. For eksempel har en Pac-Man-lignende figur som beveger seg over skjermen blir forfulgt av flere spøkelser og zombier.

Photo Gallery

En annen tilnærming er å ha et bildegalleri som skjermsparer. Ta bilder av deg, familiemedlemmer eller favoritt steder, for eksempel på stranden eller fjellet. Dette bildegalleriet kan være en enkel lysbildefremvisning der ett bilde fyller skjermen et øyeblikk, og deretter blir erstattet av den neste i rekken. Alternativt har bilder flyr inn og ut av skjermen.

3-D modeller

Bruk gjengitte bilder av 3-D modeller som skjermsparere hvis du ønsker noe litt mer abstrakt. Disse stop-motion-animasjoner kan bevege seg i et mønster, flytting av den ene siden av skjermen, og på den andre eller zoome ut fra midten av skjermen.

Running Gag

Injisere litt humor inn i skjermspareren ved å opprette en tekstbasert skjermsparer som består av noen av dine favoritt vitser. Disse kan rulle over eller ned på skjermen, eller begge deler. Hvis datamaskinen er en som kan blitt sett av andre, for eksempel i et kontor innstillingen, velger rene vitser som ikke vil støte de andre kontorarbeidere.