Seere for DAV filtype

Seere for DAV filtype


DAV-filen er en videofil opprettet av DVR365 digitale videoopptakere. DAV utvidelsen er unik for DVR365 og brukes ikke av noe annet selskap. For å se DAV-filen, må du bruke spesiell video programvare som er kompatibel med DAV; Noen programmer kan dekode DAV-filer.

SlightBoss

SlightBoss er standard overvåkingsprogram for alle DVR365 digitale opptak produkter. Programvaren lar deg administrere flere kameraer på en gang, se sanntidsvideo fra flere kameraer, bruker og enhetsbehandling og logge gjennomgang. En lisensiert kopi av SlightBoss distribueres med de fleste DVR365 digitale opptakere og overvåkingssystemer, som DSD316 DVR eller DSD304.

DVR Studio Pro

DVR Studio PRO, utviklet av Haenlein Software, kan se og åpne DAV filtyper, men tilbyr færre funksjoner i form av organisasjon og overvåking DVR365 digitale opptakere. DVR Studio Pro kan lastes ned for en 30 dagers gratis prøveperiode og kjøpt for 75 Euro, eller USD 101,90, som i november 2010.

All fil til alt File Converter 3000 7,3

All fil til alt File Converter lar deg konvertere DAV-filer til en mer universell format, for eksempel AVI eller MP4, som vil tillate deg å se DAV-filen på en mediespiller, slik som Real Player eller Windows Media Player. All fil til alt File Converter 3000 7.3 er et gratis program (se lenke i Resources).