Seks måter å optimalisere en iPad

Alle som eier en iPad vet akkurat hvor mange måter du kan bruke den, spesielt når du reiser eller er på farten. Når det kommer til surfing på nettet, se filmer, spille spill, fange opp på podcaster og leser blader, kan du tappe batterilevetiden på din iPad før du vet ordet av det. Hvis du ønsker å forlenge iPad batterilevetid for de gangene du ikke har tilgang til en stikkontakt, kan du følge seks enkle trinn for å optimalisere den.

Slå av bakgrunnsprogrammer

Hvis du bruker iOS 4 Multitasking funksjonen, har du sannsynligvis mange programmer som kjører i bakgrunnen, og ikke engang klar over det. Alle disse programmene kan alvorlig redusere levetiden på batteriet. For å lukke programmer du ikke bruker, trykker du på Hjem-knappen to ganger for å få opp multitasking bar, og trykk og hold et applikasjonsikon til det wobbles. Når den er wobbling, trykk på den røde ikonet i hjørnet for å lukke det.

Slå av posisjonstjenester og Bluetooth

Hvis du er koblet til Internett og bruke Stedstjenester med flere apps, er iPad stadig sende informasjon frem og tilbake som du beveger deg rundt. Dette konstant kommunikasjon kan raskt tømme batteriet, så går du til Innstillinger og slå av Stedstjenester når du ikke bruker dem. Tilsvarende iPad Bluetooth-tilkobling skanner hele tiden etter nye enheter. Slå den av sparer batteriet enda mer.

Slå av Auto-lysstyrke og Wi-Fi

Ifølge Apple, "Managing skjermens lysstyrke er den beste måten å forlenge iPad batterilevetid." Gå til innstillinger og skru av auto-lysstyrke. Dim lysstyrken til den laveste innstillingen mulig som fortsatt lar deg komfortabelt se skjermen.

Når du forlater Wi-Fi på mens du er i bevegelse, er iPad stadig på jakt etter en tilkobling og som tapper batteriet enda raskere. Gå til dine innstillinger og slå av Wi-Fi, bare slå den på igjen hvis du virkelig trenger det. På samme notat, kan du slå av 3G-tilkobling når den ikke er i bruk.

Sjekk din e-post sjeldnere

Hvis du bruker den automatiske e-kontrollfunksjonen, det faktum at iPad er gjentatte ganger ute etter og laster ned nye meldinger kan redusere batteri betraktelig. Optimaliser batterilevetiden ved å hente nye data sjeldnere. Gå til Innstillinger, og trykk på «E-post> Kontakter> Kalendere." Trykk "Hent nye data» og deretter «Manuell». Dette betyr at iPad vil ikke se etter nye meldinger før du faktisk åpner Mail og sjekke selv.