Sette inn en dialog boble inn i fotografiet

Sette inn en dialog boble inn i fotografiet


Sette en dialog boble, eller "tale boble," i et bilde ved hjelp av MS Paint er en enkel prosedyre som tar bare noen få minutter. Det finnes mange forskjellige metoder, men dette er blant de raskeste og enkleste.

Bruksanvisning

Innsetting av Bubble

1 Åpne bildet filen inne MS Paint og justere bildet slik at du kan godt se området du ønsker å arbeide med.

2 Finn "Shapes" alternativet.

3 Marker formen passer dialogen boblen du ønsker, og klikk deretter på bildet og dra musen til å plassere og størrelse boblen. Marker den fargen du ønsker for disposisjonen og velg en Fill stil.

4 Klikk på midten av boblen til å dra det til akkurat der du vil ha den. Merk: Når du klikker på en gang, kan du ikke flytte den, og må trykke "angre" -knappen for å endre det.

Sette inn tekst

5 Finn og velg teksten ikon, knappen med en kapital A på den.

6 Klikk på boblen og dra musen til å gjøre en liten boks.

7 Velg skriftstiler, deretter inn teksten. Marker teksten for å gjøre flere skriftstil nødvendige endringer. Merk: som med boblen, når du klikker på en gang, må du trykke "angre" knappen og starte på nytt for å gjøre endringer.

8 Dra hjørnene av tekstboksen for å justere hvor mange linjer med tekst det er og hvordan de passer på bildet.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvor stor den dialogen boblen må være å inneholde all tekst, skriver teksten på bildet, dra deretter dialog boble rundt teksten. Hvis du bruker en fylle for boblen, sett den samme teksten om boblen.
  • Skriv inn tekst i et Word-dokument før du bruker den til foto; Dette gjør det lettere å korrekturlese og på nytt om nødvendig.
  • Når du lagrer endringer i den opprinnelige filen, bruke et annet filnavn for å bevare den opprinnelige filen.
  • Som med alle i arbeid, lagre arbeidet ditt ofte.