Sette opp en trådløs ruter til en NTL Modem

Sette opp en trådløs ruter til en NTL Modem


Koble til en NTL kabelmodem til en trådløs ruter gjør at flere trådløse enheter å bruke modemet som en gateway til Internett. Oppsettet er enkelt og alt nødvendig bør inkluderes med modemet. Den trådløse ruteren kontrollerer strømmen av data til de forskjellige enheter som er koblet til det slik at hver enhet er som om det hadde sin egen Internett-tilkobling. Bruk av en trådløs ruter øker bekvemmeligheten av nettverk og eliminerer irriterende ledninger i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Pakk modemet. Avhengig av NTL-modellen, kan det anbefales å sette den opp enten vertikalt eller horisontalt. Følg disse instruksjonene. Plasser modem sted nær kabeltilkobling.

2 Koble strømledningen til baksiden av modemet. Plugg den andre enden i en ledig stikkontakt. Modemet har ingen makt knapp; det bør komme på automatisk.

3 Pakk den trådløse ruteren. Plasser den i nærheten av modemet. Koble strømledningen til baksiden av enheten og koble den andre enden til en ledig stikkontakt.

4 Fest kabelforbindelse til baksiden av modemet. Skru den ned tett.

5 Koble den trådløse ruteren og NTL-modem med USB-kabelen.

6 Ved hjelp av en trådløs-klar datamaskin, forsøke å koble seg til nettverket. Om ønskelig, kan du bruke oppsettet platen som fulgte med NTL modem for å sette opp nettverkssikkerhetsfunksjonene.

Hint

  • Den NTL modemet har også Ethernet-porter på baksiden hvis noen kablede tilkoblinger er påkrevd.
  • Den trådløse ruteren bør fortrinnsvis være plassert i en sentral posisjon til enhetene vil det bli betjene.