Sette opp en Virtual PC Network

Virtualisering er en teknologi som kobler ut maskinvare fra programvare og tillater systemer som en gang støttet seg på spesifikke fysiske maskinvaren til å eksistere uavhengig som data, samtidig opprettholde skille som en enkelt enhet. Denne teknologien kan dramatisk endre oppsett og vedlikehold av et PC-nettverk.

virtualiserings~~POS=TRUNC

For å sette opp en virtuell PC-nettverk må du kjøpe og installere programvare for virtualisering som skaper og støtter miljøet. Det finnes en rekke selskaper som spesialiserer seg på denne typen programvare, og på grunn av etterspørselen. valgene øker hver dag. Når du velger dette programmet, lage et kart av ditt nåværende nettverk med informasjon om aktuelle operativsystemer, brannmur sikkerhetsoppsett, og data lagringsbehov. Se etter systemer som er kompatible med hva du ønsker å beholde og også tillate deg å gjøre nødvendige oppgraderinger som du skyver ut det nye systemet.

Nettverksoppsett

Du må vurdere hva slags nettverksoppsett du har når du setter opp en virtuell PC-miljø. I hovedsak er det to typer desktop virtualiseringsmiljøer. Den første er lokal desktop virtualisering, som isolerer PC-miljø i en abstraksjon lag på den enkelte datamaskin. Den andre er vert desktop virtualisering, hvor PC-miljøet er lagret på en server eller i et datasenter. I sistnevnte, er skrivebordet faktisk nås via en forbindelse til nettverket, noe som betyr at den enkelte datamaskinmiljø er virkelig ikke på PC selv.

Network Management

Virtual PCer vil tillate deg større fleksibilitet med operativsystemet og datamiljøer i forhold til den totale nettverksmiljø. Du kan skyve ut nye individuelle stasjonære og håndtere med bare de mest grunnleggende komponentene i maskinvare satt opp. Med et virtualisert PC-oppsett, være spesielt oppmerksom på nettverksoppsett, konduktivitet og overvåking.