Sette opp Windows Live på en iPhone

Windows Live er en produktserie fra Microsoft som inkluderer nettsteder og applikasjoner som for eksempel Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Bilder og mer. Som på tidspunktet for offentliggjøring, den eneste Windows Live-programmet Microsoft har lansert for iPhone er en mobil versjon av Windows Live Messenger. Den gratis app tilbyr mer enn bare instant messaging - du kan også se sosial strøm, sjekk ut en venns profil, laste opp bilder til din Windows Live Photo Gallery og sjekke Hotmail.

Bruksanvisning

Laste ned og installere appen

1 Trykk på "App Store" ikonet på iPhone Hjem-skjermen.

2 Trykk "Søk" i menyen nederst på skjermen, og skriv "Windows Live" i søkeboksen som vises. Trykk på "Windows Live Messenger" for å åpne app informasjonsskjermen.

3 Trykk på "Free", deretter "Install". Oppgi Apple-ID og passord for å laste ned Windows Live Messenger app

Sette opp og bruke appen

4 Trykk på "Windows Live Messenger" for å starte programmet. Trykk "OK" for å tillate appen sende deg pushvarsler; Dette betyr at selv når du lukker programmet, vil du likevel bli varslet om innkommende direktemeldinger.

5 Skriv inn din Windows Live ID og passord i påloggingsfeltene og klikk på "Logg inn".

6 Trykk "Highlights", "Nye", "meg" og "Bilder" mens du er på sosiale fanen for å se siste oppdateringer og nye bilder fra dine venner. Trykk på mail-ikonet i øvre høyre hjørne for å åpne Hotmail-innboksen, hvis du har en.

7 Trykk på "Venner" for å se kontaktlisten. Klikk på en kontakts navn for å åpne en chat-vinduet og begynne en samtale.

8 Trykk "Samtaler" for å se en liste over aktive samtaler.

9 Trykk på "Bilder" for å vise dine fotoalbum. Trykk på kameraikonet øverst i høyre hjørne for å laste opp bilder til galleriet.