Shared Storage på en ekstern harddisk

Windows lar deg dele stasjoner, inkludert en ekstern harddisk. En ekstern harddisk er gunstig for sikkerhetskopiering eller transport av store mengder data. Disse enhetene er delt på samme måte som du dele en harddisk i Windows.

Funksjon

Funksjonen til en felles ekstern harddisk er å la andre brukere til å lagre data på enheten fra sine datamaskiner. Slik deler du en ekstern harddisk, koble den til en av datamaskinene og høyreklikk på enheten i "Computer" verktøyet i Windows. Velg "Properties". Klikk på "Deling" fanen og skriv inn et navn for den delte ressursen.

Identifikasjon

Klientmaskiner i nettverket tilordne en stasjonsbokstav til den delte enheten. Dette gjøres ved å klikke på ikonet "Nettverk" på venstre panel i "Computer" verktøyet. Dobbeltklikk datamaskinnavn som har delt stasjon, og du kan se den delte stasjonen.

fordeler

Fordelene med å dele stasjonen er at hvilken som helst datamaskin på nettverket når som helst kan lage en sikkerhetskopi. Det er gunstig for viktige dokumenter og programmer, og det er en rimelig form for nettverks backup.