Sjekkliste Computer byggekvalitet

Sjekkliste Computer byggekvalitet


Evaluering av byggekvalitet av en produsentens PCer er en god idé før du foretar din egen kjøpet. Konstruksjon refererer både til kaliber av delene som følger (merkenavn versus generiske komponenter), så vel som den totale renhet og tilgjengeligheten til datamaskinmiljøet. Over gjennomsnittet byggekvalitet kan bidra til å sikre at datamaskinen din vil ha en lengre levetid enn en datamaskin som er bygget uten en tilsvarende oppmerksomhet på detaljer.

Component byggekvalitet

Sørg for at produsenten har benyttet bare (eller det meste) navn merkevare komponenter i PCen fra klarerte produsenter. Oppnå dette ved å søke på nettet for de ulike merkene som inngår i din PC (inkludert minne, harddisk, skjermkort og hovedkort) og lese omtaler for å avgjøre om produsenten forsøker å sale deg med en dårlig komponent. Navn på høykvalitets komponentprodusenter inkluderer Maxtor og Western Digital (harddisker), Crucial, G-Skill, Corsair, OCZ og Mushkin (minne), Abit, Asus, DFI og EVGA (hovedkort) og XFX, EVGA, BFG og PNY (skjermkort).

Interior byggekvalitet

Sjekk det indre av saken for å bestemme nivået av detaljer som er betalt i løpet av byggeprosessen. Ideelt sett bør saken være fri for unødig hindring; mens det vil være noen kabler til stede, bør det ikke være kabler strødd om maskinen måfå. Du bør være i stand til å enkelt få tilgang til en enkelt komponent for fjerning uten ugrunnet problemer, og hver fan i systemet bør være tildekket.

sak Airflow

Undersøk luftstrømmen i saken for å finne ut om apparatene er på en forhøyet risiko for overoppheting. Det bør være minst to fans til stede i saken (ikke medregnet fansen på hovedkortet eller skjermkortet). Ideelt fans bør utvise luften mot toppen av saken, som varmen stiger. Byggekvaliteten er overlegen hvis det er flere fans blåser på harddisken også, som det pleier å bli varm under langvarig tilgang perioder.