Skilt for Kjenne din datamaskin har blitt hacket

Skilt for Kjenne din datamaskin har blitt hacket


Hackere - liker det eller ikke - har evnen til å inngå kompromisser datamaskinen, endre dagen i verre måte. Men det er mange tegn som kan indikere om datamaskinen din har blitt hacket. Å vite hva du skal se etter kan hjelpe deg med å løse problemet på en riktig måte, redusere smerte og lidelse du kan tåle i hendene på en hacker.

Bryter sammen og venter

Hvis datamaskinen din har blitt hacket, oddsen er det vil begynne å krasje på en jevnlig basis. Når en hacker plasserer et virus i datamaskinen, vil operativsystemet bli bedt om å fullføre oppgaver i kan ikke forstå, forårsaker den til å krasje. Hvis datamaskinen har krasjet en gang i fjor, har du ingen grunn til stor bekymring. Hvis den krasjer hver gang du bruker den - eller annenhver gang - du har et problem. Utenfor krasj, kan programmer tar det som virker som en evighet å laste. Hvis du vanligvis kan laste inn et program i noen få sekunder, men det nå tar minutter, er det en god sjanse for systemet er ødelagt.

E-post og AntiVirus

Mistenkelig e-aktivitet er et avslørende tegn på datamaskinen korrupsjon. Sjekk dine sendte elementer boksen på en jevnlig basis for å bekrefte at du faktisk har sendt hver e-post. Hvis e-post har blitt sendt fra kontoen din som du ikke skrive, kan systemet bli hacket. Hvis du eier en datamaskin - spesielt en PC - bør du kjøpe og installere anti-virus programvare for ekstra beskyttelse. Sørg alltid for at virusbeskyttelsen er aktivert. Hvis det er deaktivert uten at du vet, kan det være et resultat av en hacker.

stasjonære Issues

Enten du har en rotete skrivebordet fullt av ikoner, eller en ganske tom, alltid ta forsiktig oppmerksom på det. Husk hvor hvert ikon ligger innenfor skrivebordet, og sørge for at de ikke har blitt omorganisert. Kontroller at ikoner ikke har blitt lagt til eller slettet. Sjekk bakgrunnen på skrivebordet og sørge for at det er det samme. Hvis bakgrunnen er forskjellig, eller hvis ikoner har blitt endret, er datamaskinen mer enn sannsynlig kompromittert. Hvis mistenkelige popup-annonser for anti-virus programmer begynner å vises, være slitne. Disse annonsene vil typisk ha mange skrivefeil i dem og er et annet tegn på kompromiss.

Odd Behavior

Ett tegn en hacker har infiltrert systemet er hvis datamaskinen begynner å stamme når ingenting mye har blitt spurt om det. Odd lyder vil avgi fra inne i maskinen. Alt vil bremse ned og ta mer tid til å fullføre. Besøk nettstedene du vanligvis besøker som krever brukernavn og passord. Hvis ditt brukernavn eller passord er plutselig ugyldig, kan datamaskinen ha blitt hacket. Hvis området informerer om siste gang du logget inn - men du vet du ikke logge inn på den tiden - det kan være grunn til en datamaskin hack.