Skjulte Skype Kommandoer

Skjulte Skype Kommandoer


Når du bruker Skype til å prate med andre, er det mange kommandoer du kan bruke til å administrere chatten og hente informasjon. Selv om Skype viser disse kommandoene på deres support, forblir de skjult til du vet hva du leter etter. Ironisk nok, den raskeste måten å finne disse skjulte kommandoer er å bruke en av dem under en chat-økt. Skrive "/ help" kommandoen i tekstfeltet gir deg en liste over de skjulte kommandoer, sammen med en link til Skype Web-side, som viser flere kommandoer og forklarer hvordan du bruker dem.

tildele roller

Det er seks forskjellige roller tilgjengelig i en Skype chat. Personen som startet nettpraten er Skaperen, som kan stille roller for andre deltakere, bortsett fra at av Skaperen. En Master er en chat vert som også kan tildele roller, bortsett fra at Master eller Creator. En Helper er noen som ikke vil bli berørt av "USERS_ARE_LISTENERS" kommandoen. En Bruker kan legge inn meldinger. En lytter kan bare se meldinger. En søker må vente på godkjennelse fra Skaperen eller en Master før blir tillatt i chatten. Når vi har akseptert, ingen kan bli degradert til søkeren. For å tildele en rolle, bruk "/ setrole" kommandoen, etterfulgt av brukernavnet og deretter rolle i store bokstaver, for eksempel "/ setrole WalterWhite MASTER" eller "/ setrole AmyPond hjelper."

Angi alternativer Kommandoer

En Creator eller Master kan angi mange alternativer for en chat-økt ved å bruke "/ set alternativer" -kommandoen, etterfulgt av et "+" for å aktivere valget eller "-" for å fjerne det, etterfulgt av alternativet i store bokstaver uten mellomrom. For eksempel, for å hindre noen fra å endre tema eller endre bildet i chattevinduet, ville Skaperen skriv kommandoen "/ set alternativer + TOPIC_AND_PIC_LOCKED_FOR_USERS" i tekstfeltet. Skriver dette på nytt med en "-" i stedet for en "+" vil igjen tillate andre å endre tema eller bilde. Andre nyttige kommandoer inkluderer "USERS_ARE_LISTENERS," JOINERS_BECOME_LISTENERS "," JOINERS_BECOME_APPLICANTS "og" JOINING_ENABLED. "

Emner og retningslinjer

Du kan angi et emne for en chat-økt ved å skrive "/ tema" i chat tekstfeltet, etterfulgt av navnet på emnet. For eksempel å skrive "/ tema Butterflies" skaper en oppslagstavle i chattevinduet annonsere at du har satt temaet til «Butterflies». Temaet er også lagt til toppen av chat-vinduet. Hvem som helst kan endre tema ved å bruke "/ tema" kommandoen, med mindre dette har blitt låst av chat Creator hjelp av et sett alternativer kommando. Du kan også legge føringer for chatten ved å skrive "/ set retningslinjer" etterfulgt av retningslinjene du ønsker postet. Disse retningslinjene vises på toppen av alles chattevinduet.

administrative Kommandoer

Mange av de skjulte Skype kommandoene er utformet for å hjelpe deg med å administrere en chat. Skaperen kan angi et passord ved å bruke "/ set passord" kommandoen etterfulgt av et passord. Du kan også legge inn et hint for passordet ved hjelp av "/ set password_hint" kommandoen etterfulgt av hint. Slik fjerner du et passord, kan du bruke "/ clearpassword" kommandoen. Du kan styre hvem som er tillatt i chatten ved å bruke "/ set & nbsp; banditter" eller "/ set & nbsp; allowlist" kommandoer. For å bruke heller, inkluderer en "+" eller "-" tegnet etterfulgt av brukernavnet. For eksempel "/ set allowlist + Billy Bishop" ville tillate denne personen i chatten, mens en "-" foran navnet hans ville nekte ham adgang.

Få Kommandoer

Mange av de skjulte kommandoer som brukes i Skype brukes til å få informasjon. Hvis du nettopp har sluttet seg til en prat, for eksempel, kan du se hele historien ved å skrive "/ historie" i tekstfeltet. Hvis du skriver "/ htmlhistory" i tekstfeltet, er historien vises i nettleseren. Mange av disse kommandoene er innledes med ordet "bli", slik som "/ få skaperen" for å se chatten Skaperen, eller "/ få rolle" for å se tildelte roller. For å se chat retningslinjer, skriv "/ få retningslinjer" i tekstfeltet. Du kan også bruke "/ få banliste" eller "/ få allowlist" -kommandoen til å se hvem som har vært forbudt eller tillatt i chatten. Hvis Skaperen har satt et passord begrense tilgang, kan du bruke "/ få password_hint" for å se hintet.