Skrive Din e-kontaktlisten

Skrive Din e-kontaktlisten


Ifølge en studie utgitt av Email Marketing Reports nettside, over en milliard PC-brukere har en registrert e-postkonto med enten Gmail, Yahoo Mail eller Windows Live Mail. Disse web-baserte e-postklienter, samt desktop e-postprogrammer som Outlook, kan du holde oversikt over innkommende og utgående e-postmeldinger knyttet til kontoen din, og holde oversikt over dine e-kontakter i en digital adressebok. Du kan også skrive ut disse kontaktene, men fremgangsmåten for å gjøre dette varierer avhengig av klienten.

Outlook

Start Outlook og klikk på "Kontakter" -fanen i navigasjonsruten. Klikk på "adressekort" alternativet under Gjeldende visning overskriften. Klikk på "View" -menyen og flytte markøren over "Ordne etter" alternativet. Flytt markøren over "Gjeldende visning" og velg "Tilpass gjeldende visning." Sett en hake ved siden av kontaktinformasjonen du vil skrive ut, og klikk deretter på "View" -menyen og flytte markøren over "Ordne etter" alternativet. Flytt markøren over "Gjeldende visning" og velg "Phone List." Klikk på "File" -menyen og velg "Skriv ut" for å skrive ut Outlook e-kontakter.

Thunderbird

Start Thunderbird, og klikk på "Address Book" alternativet. Klikk på "Verktøy" -menyen, velg "Export", skriv inn et navn på filen i feltet, og velg deretter "Comma Separated (CSV)" fra "File type" drop-down menyen. Klikk på "Export" -knappen for å eksportere kontaktene. Dobbeltklikk på CSV-fil for å åpne filen i datamaskinens standard tekstredigeringsprogram, klikker du på "File" -menyen og velg "Skriv ut" for å skrive ut kontaktene.

Gmail

Logg inn på Gmail-kontoen din. Klikk på "Gmail" drop-down menyen på venstre side av skjermen og velg "Kontakter" alternativet. Klikk på "Mer" drop-down menyen over kontaktlisten din, velg deretter "Skriv ut ..." og klikk på "Alle kontakter" -knappen. Klikk på "Skriv ut" for å skrive e-kontaktlisten.

Windows Live Mail

Start Windows Live Mail og velg "Kontakter" i navigasjonsruten. Klikk på "File" -menyen og velg "Export" alternativet. Velg CSV-format fra "Format" drop-down menyen, skriv inn et navn på filen i feltet og klikk på "Lagre" -knappen for å lagre filen. Dobbeltklikk på CSV-fil for å åpne filen i datamaskinens standard tekstredigeringsprogram, klikker du på "File" -menyen og velg "Skriv ut" for å skrive ut kontaktene.

Ansvarsfraskrivelse

Når du sender en e-post til noen, er hans kontaktinformasjonen ikke lagt til i kontaktlisten med mindre du har e-postklienten er konfigurert til å gjøre det automatisk. Bare kontakter som er lagt til manuelt vises i kontaktlisten din, og derfor bare kontakter du har lagt til manuelt skrives ut når du skriver ut din e-kontaktlisten. Dobbeltsjekk kontaktlisten din til å gjøre alle dine kontakter er til stede, og manuelt legge noen fraværende kontakter før utskrift.