Slik aktiverer DVD Autokjør i Windows Media Player

Slik aktiverer DVD Autokjør i Windows Media Player


Windows Media Player er en medieprogram som kan, blant andre funksjoner, spille av DVDer. Når du aktiverer autoplay for DVDer, vil Windows Media Player automatisk spille en DVD når du plasserer en i datamaskinen. Du kan fortsatt bruke noe annet program du ønsker å se DVD, men Windows Media Player blir standardspiller.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, og velg deretter "Min datamaskin".

2 Høyreklikk på DVD-stasjonen. Det vil typisk ha "DVD" i navnet. Hvis du er usikker på hvilken stasjon er DVD-stasjonen, setter du bare inn en DVD, og ​​du vil se navnet på DVD vises på stasjonen. Klikk på "Properties" alternativet på listen over valg som dukket opp etter at du har høyreklikket. Den "Properties" meny vil komme opp.

3 Klikk på "Autokjør" -fanen øverst på menyen. Klikk på rullegardinmenyen øverst på "Properties" -menyen og endre den til "DVD-film."

4 Klikk på sirkelen ved siden av "Velg en handling som skal utføres." Klikk på "Play DVD med Windows Media Player" -knappen. Klikk på "Apply" og deretter "OK." Nå, hver gang du setter inn en DVD i datamaskinen, vil den automatisk spille i Windows Media Player.