Slik arbeider et innebygd webkamera på Windows Live Messenger

Slik arbeider et innebygd webkamera på Windows Live Messenger


Langdistanse relasjoner, fjernarbeid og holde kontakten med familie og venner som bor langt borte har aldri vært enklere, takket være webkameraer og telekonferanser programvare som Windows Live Messenger. I de senere årene har innebygde webkameraer blitt standard i bærbare produksjon; selv de rimeligste, off-the-sokkel bærbare datamaskiner inkluderer webkameraer. Microsoft tilbyr Windows Live Messenger som en gratis tjeneste som gjør bruk av webcam teknologi og tillater brukere å ringe og motta videosamtaler med andre Messenger-brukere. Sette opp innebygd webkamera for å arbeide med programvaren kan gjøres på noen få minutter.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" kule i nedre venstre hjørne av skjermen, og skriv "Windows Live Messenger."

2 Trykk "Enter" på tastaturet.

3 Logg på med din Windows Live-konto informasjon. Hvis du ikke allerede har registrert deg for en konto, klikk på "Registrer deg" og følg instruksjonene på skjermen for å opprette en konto og logge på messenger.

4 Klikk på "Show Meny" -knappen øverst i Messenger-vinduet. Knappen er umerket, men ligger på helt til høyre i vinduet ved siden av "Søk Kontakter" boksen.

5 Naviger til "Verktøy" -menyen og velg "Audio og video oppsett."

6 Klikk "Next" på høyttaleren og mikrofonen oppsettside.

7 Velg den innebygde webkamera fra nedtrekkslisten på webcam oppsettside.

8 Klikk på "Webcam Settings" for å justere lysstyrke, kontrast og andre visuelle innstillinger. Klikk på "OK".

9 Klikk på "Finish".

10 Klikk på "Vis meny" -ikonet, naviger til "Handlinger" -menyen, velg "Video", og velg "Start en videosamtale" alternativet.

11 Dobbeltklikk kontakten du ønsker å lage en videosamtale for å starte telefonkonferanse.

Hint

  • I de fleste tilfeller vil det bare være én webkamera oppført i rullegardin webkamera valglisten i trinn 7, men hvis du tidligere har installert andre kameraer, kan det være andre alternativer. Hvis du er usikker på hvilket kamera som er innebygd i enheten, klikker du hver av dem før du ser deg selv i forhåndsvisningsboksen.