Slik automatiserer en tabell i Word ved hjelp av Excel

Microsoft Office-pakken av programvare-produkter tilbyr et bredt utvalg av kraftige og integrerte funksjoner. En av de mest praktiske funksjonene er muligheten til å sømløst bruke Excel regneark data til å lage en tabell i Word. Å kunne flytte data fra et regneark program til en tekstbasert tabell er en kjekk liten triks i seg selv, men du kan også automatisere tabellen i Word, slik at det blir oppdatert hver gang dataene er endret i den opprinnelige Excel-arbeidsbok.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel og naviger til regneark og data som du ønsker å ha automatisk oppdatert til en Word-tabellen.

2 Velg data i regnearket og klikk på Kopier-ikonet øverst i Excel-vinduet.

3 Minimer Excel-vinduet og starte Microsoft Word. Åpne dokumentet og plassere markøren på det stedet der du vil lime inn data for å danne en tabell.

4 Klikk på Lim inn-ikonet på verktøylinjen i Word, og du vil se dataene vises. Klikk på den lille innlimingsalternativer ikonet nederst til høyre på dataene.

5 Velg "Match Destinasjon tabellstil og Link til Excel" eller "Hold Kilde Formatering og Link til Excel." Tabellen i Word-dokumentet vil bli automatisk oppdatert hver gang det er endringer i disse dataene i den opprinnelige Excel-regneark.