Slik avinstallerer Adobe nedlastinger på en Mac

Når du trenger å fjerne en nedlastet Adobe-program fra Macintosh-maskinen, er Adobe Installer verktøyet den foretrukne metoden, ifølge den offisielle Adobe nettstedet, som det vil helt fjerne programmet og alle filer og mapper som er knyttet til den. Adobe Installer verktøyet ligger i Adobe programmets mappe og gir et enkelt grensesnitt sammen med guidede instruksjoner for å kunne avinstallere alle eller noen av Adobe-programmer. For å sikre at alle filer og mapper knyttet til programmet er fjernet, er en omstart av systemet anbefales etter avinstalleringen er fullført.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Go" på menyen øverst på Macintosh-skjermen, og klikk på "Programmer" fra undermenyen. Åpne "Utilities" -mappen i "Programmer" -vinduet.

2 Dobbeltklikk på "Adobe Installers" ikonet for å kjøre avinstalleringsprogrammet programmet. Hvis du ikke klarer å dobbeltklikke på et element, trykk og hold "Control" knappen på tastaturet, og klikk på elementet for å vise hurtigmenyen, og klikk "Åpne".

3 Merk av i boksen ved siden av programmet du ønsker å fjerne i Adobe Installer-vinduet, og klikk "Next" for å fortsette avinstalleringen.

4 Klikk på "Finish" for å fullføre søknaden fjerning, og trykk på strømknappen på Macintosh-maskinen. Klikk "Start" for å starte datamaskinen på nytt og fullføre programmet fjerningen.