Slik avinstallerer Eclipse og Dropins

Eclpise er et programmeringsplattform som hjelper utviklere lage sin programvare med en helt gratis arkitektur. Som andre utviklings verktøy, kommer Eclipse med mange forskjellige plug-ins. Fra tid til annen, må du kanskje rengjøre disse plug-ins ut siden de kan akkumulere raskt. De ubrukte plug-ins blir lagret i "dropins" -mappen. Eclipse automatisk klokker denne mappen til å merke noen plug-in filer, og mappen blir automatisk slettet når Eclipse er avinstallert.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet, og klikk deretter på "Control Panel" på startmenyen.

2 Klikk på "Avinstaller et program" på kontrollpanelet. En liste over alle programmer som er installert på datamaskinen din vil bli generert.

3 Høyreklikk på "Eclipse" program, og klikk deretter på "Avinstaller" fra kontekstmenyen. En Eclipse vindu vil komme opp som spør om du vil avinstallere programvaren.

4 Velg "Ja" for å fortsette å avinstallere programvaren. Den dropins mappen vil bli slettet sammen med alle de andre Eclipse plug-ins.

5 Start datamaskinen ved å klikke på "Start" på skrivebordet, "Slå av datamaskinen" på startmenyen og deretter "Start" for å fullføre prosedyren.