Slik avinstallerer Internt WiFi å legge til en ekstern kort

I en husholdning hvor det er vanskelig å konsekvent får signal fra en WiFi-ruter, og legger til en ekstern WiFi-adapter kan øke signalstyrken, slik at du kan bruke internett trådløst fra flere områder i hjemmet. Avinstallere en intern WiFi-kortet kan gjøres på 30 minutter eller mindre på både stasjonære og bærbare datamaskiner.

Bruksanvisning

Stasjonær datamaskin

1 Slå av datamaskinen og koble fra alle kabler. Hvis du har et tårn datamaskin, slår chassiset på sin side.

2 Åpne maskinen, og trykk en av de tunge metallkomponenter på innsiden, for eksempel strømforsyningen, for å jorde deg selv.

3 Finn den innebygde WiFi-kortet. De fleste stasjonære trådløskort vil ha en liten svart antenne som strekker seg fra baksiden av datamaskinen. Skru ut skruen som holder WiFi-kortet til datamaskinen, og løft kortet ut, være forsiktig for ikke å skade antennen.

4 Lukk datamaskinen, koble fra alle kabler, og slå på datamaskinen.

Bærbar datamaskin

5 Undersøk sidene og baksiden av den bærbare datamaskinen for å finne en WiFi-bryteren. Mange bærbare datamaskiner har WiFi brytere. Hvis du finner en, snu det. Dette vil deaktivere den bærbare interne WiFi-adapter på maskinvarenivå, slik at det ikke er i konflikt med ekstern adapter. Hvis det ikke er WiFi-bryteren, går du til trinn 2.

6 Klikk på "Start" -knappen, og klikk på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Device Manager." (Merk: Disse instruksjonene er for bærbare datamaskiner som kjører Windows XP og nyere.)

7 Klikk på plusstegnet ved siden av "Nettverkskort" i Enhetsbehandling. Finn din WiFi-kortet på denne listen.

8 Høyreklikk på WiFi-kortet, og velg "Deaktiver." Du må kanskje starte datamaskinen på nytt etter dette.

Installere ekstern WiFi-adapter

9 Sett inn driver-CD som følger med WiFi-kortet. Hvis programmet ikke starter automatisk, dobbeltklikk på "Min datamaskin" og dobbeltklikk på CD-ROM-stasjonen.

10 Følg instruksjonene som vises av datamaskinen for å fullføre programvareinstallasjonen.

11 Koble den eksterne WiFi-kortet til datamaskinen etter at programvaren er ferdig installert, eller når du blir bedt om av datamaskinen. Driverne vil bli installert automatisk, og WiFi-kortet blir aktiv. Koble til det trådløse tilgangspunktet for å begynne å surfe på Internett.

Hint

  • Selv om det er mulig å fjerne den interne WiFi-kortet fra de fleste bærbare datamaskiner, er denne prosedyren ikke anbefalt. Det er lettere å bare deaktivere adapteren fra Windows. I tillegg fjerner den interne adapter kan gjøre det vanskeligere å selge den bærbare datamaskinen i fremtiden, som de fleste kjøpere vil forvente innebygd WiFi.