Slik avinstallerer Left Remains From Software

Slik avinstallerer Left Remains From Software


Tidligere avinstallert programmer eller slettede filer ofte forlate "orphan" strenger er innebygd i Windows-registeret som kan føre til at datamaskinen til å kjøre sakte og hindre programmer fra lasting riktig. Du har to alternativer for å fjerne rester fra avinstallert programvaren. Den første innebærer å installere pålitelige programvare som vil fjerne "orphan" strenger. Det andre alternativet innebærer å gjenopprette datamaskinen til samme tilstand som da den først kom fra fabrikken. Det andre alternativet er mer drastisk, og bør bare brukes når datamaskinens funksjonalitet er sterkt svekket på grunn av komplekse konflikter i registeret og alle andre metoder har mislyktes.

Bruksanvisning

Ved hjelp av CCleaner

1 Last ned CCleaner. På den første skjermen fjern merket boksene til innstillingene du ikke ønsker og fortsette med installasjonen.

2 Klikk "Kjør" CCleaner og klikk på registret ikonet på venstre side.

3 Klikk på "Fix utvalgte saker" på bunnen av skjermen og klikker "ja" eller "nei" når nytt vindu åpnes som spør om du ønsker å lage en sikkerhetskopi før fikse problemene. Fortsett å følge programmet ber for å fikse problemene.

Gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillingene

4 Slå av datamaskinen og starte på nytt etter fem minutter.

5 Trykk på den aktuelle funksjonstasten som snart på datamaskinen starter opp for å få opp utvinningsmenyskjerm. De mest brukte tastene er "F8", "F11" eller "F12". Datamaskinens brukerhåndboken vil henvise deg til riktig nøkkel for ditt system.

6 Velg "Avanserte alternativer"

7 Klikk på "System Recovery" og "Next".

8 Godta eller avslå muligheten til å lage en sikkerhetskopi av systemet og følg instruksjonene på på skjermen for å fullføre gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillingene.

Hint

  • Utfør en harddisk rengjøring regelmessig for å fjerne midlertidige filer.
  • Defrag datamaskinen en gang i måneden.
  • Last ned og bruke Wise Disk å veksle med CCleaner periodiske rengjøringer.
  • Last ned "Autokjør" fra Microsoft for å fjerne oppstarts rot fra ett og samme sted.
  • Ikke forsøk å slette registeroppføringer manuelt med mindre du er en ekspert eller forberedt på å gjøre en fullstendig systemgjenoppretting hvis prosessen mislykkes.
  • Sikkerhetskopiere viktige filer regelmessig til en ekstern harddisk for å unngå tap.
  • Lag en sikkerhetskopi av operativsystemet og oppbevar den på et trygt sted.